“Έπεσε ξύλο” σε αγώνα καρτ στη Βραζιλία

Σχετικά άρθρα

Ο Felipe Massa έχοντας αποχωρήσει από την ενεργό δράση της Formula 1, συμμετείχε στον αγώνα καρτ 500 μιλίων “500 Milhas de Kart” στη Βραζιλία, όταν είδε έναν teamate του να πιάνεται στα χέρια με έναν άλλο οδηγό, κάτι που ανάγκασε να πρώην πιλότο της F1 να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

Πρόκειται για τον Rodrigo Dantas, ο οποίος οδηγούσε για την ομάδα του Massa, όταν είχε μια μάχη με Tuka Rocha και μετά από πολλές επαφές, ο Rocha έσπρωξε τον Dantas εκτός πίστας, με αποτέλεσμα τα καρτ να καταλήξουν στα προστατευτικά λάστιχα. Και κάπου εκεί, οι δύο πιλότοι πιάστηκαν στα χέρια, με τον Dantas να γρονθοκοπηθεί τον Rocha, ρίχνοντας τον στο έδαφος.

Χρειάστηκε η συνδρομή των ανθρώπων ασφαλείας της πίστας προκειμένου οι δύο άνδρες να σταματήσουν να μαλώνουν, με τους οργανωτές να αποκλείουν όλες τις συμμετοχές των ομάδων (MDG Matrix και Sambaiba Centerbus Racing) των δύο εμπλεκομένων. Ο Massa δήλωσε:

Απ’ ό,τι είδα, όλη η ομάδα έπρεπε να αποκλειστεί, όμως αυτό δεν έγινε και ακολούθησε πραγματικός πόλεμος μέσα στην πίστα. Για εμένα είναι πολύ λυπηρό, και ακόμα περισσότερο λυπηρό το να βλέπω την ομάδα μου να είναι μέρος όλου αυτού. Δεν ήταν δική μου απόφαση, εγώ βρισκόμουν στην πρώτη θέση.

Ζητώ συγνώμη απ’ όλους γι’ αυτό που έγινε. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο στην καριέρα μου. Ο ανταγωνισμός είναι εντός πίστας, αλλά ποτέ με αυτό τον τρόπο.

Μετά τον αποκλεισμό, η ομάδα Hero #71 του Rubens Barrichello ήταν αυτή που κέρδισε τον αγώνα, αποτελούμενη από τον ίδιο, τον γιο του Dudu Barrichello και τους Giaffone, Rafael Suzuki, Gary Carlton, Diego Nunes, Beto Cavaleiro, Porto Kiko, Arthur Leist, Rafael Martins και Joao Cunha.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin παρουσιάζει τη νέα Vantage GT4

Δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της ανανεωμένες Vantage και Vantage GT3, η Aston Martin αποκάλυψε σήμερα την αντίστοιχη GT4 αγωνιστική έκδοση του μοντέλου. Αυτή είναι...

Ford: Σε καλό δρόμο οι εργασίες με την Red Bull

Η Ford Performance προχώρησε σε μια σειρά ανακοινώσεων σχετικά με τις αγωνιστικές της δραστηριότητες. Αρχικά μίλησε για την επιστροφή της στη Formula 1, με...

Το πρώτο τρέιλερ της σειράς του Netflix για το NASCAR

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει για πρωτάθλημα του NASCAR, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές...
Autoblog.gr