Το Jeep Camp στην Αράχωβα ιδρύθηκε από τη δεκαετία του 1990 προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια 4×4 εμπειρίες. Η εταιρία ανανεώνει και φέτος το ραντεβού της με το φυσικό της περιβάλλον και επιστρέφει στον Παρνασσό και το, ήδη κατάλευκο από τα χιόνια, Jeep Camp στο Λιβάδι της Αράχωβας, για να προσφέρει νέες συγκινήσεις.

Φέτος η εμπειρία του Jeep Camp είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή καθώς μαζί με το Renegade, βρίσκεται και το νέο Compass. Το Jeep Camp βρίσκεται στην περιοχή Λιβάδι, του Παρνασσού, και το άνετο “σπίτι” της Jeep, διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης, σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις ένα ζεστό ρόφημα και να ενημερωθείς για τα μοντέλα της αμερικάνικης εταιρίας. Στον ίδιο χώρο, θα προβάλλονται εντυπωσιακά video με τα μοντέλα Jeep.

Αυτά πριν ξεκινήσεις την πορεία στην πίστα, και αφού ενημερωθείς από το εξειδικευμένο προσωπικό της Jeep, θα μεταφερθείς στο Jeep Camp για να ζήσεις μία πρωτόγνωρη εμπειρία off-road οδήγησης στα πιο δύσκολα τερέν.

Την ακριβή τοποθεσία μπορείς να την δεις μέσω Google Maps, πατώντας εδώ, ενώ για πληροφορίες μπορείς να καλέσεις σε αυτό το τηλέφωνο: 6936532754.