Δες έναν αστυνομικό να κρέμεται από την πόρτα ενός ΙΧ

Σχετικά άρθρα

Ο Jon Cusack είναι ένας αστυνομικός στη Φλόριντα των ΗΠΑ και θέλησε να κάνει έλεγχο στον οδηγό ενός διερχόμενου αυτοκινήτου.

Ωστόσο όπως θα δεις από το video που κατέγραψε η κάμερα που είναι ενσωματωμένη στη στολή του, ο οδηγός πάτησε το γκάζι, προσπαθώντας να τον αποφύγει. Έτσι ο αστυνομικός κρεμάστηκε στην ανοιχτή πόρτα του αυτοκινήτου, καθώς ο οδηγός επιχειρεί να διαφύγει.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης με πρωταγωνιστή τον αξιωματικό του Pembroke Pines, Jon Cusack και ασυνείδητο οδηγό τον Thomas Cabrera ο οποίος έκανε αρκετούς ελιγμούς και όταν ο ένστολος επιχείρησε να τον σταματήσει για έλεγχο, ο οδηγός όχι δεν υπάκουσε αλλά προσπάθησε να φύγει χωρίς ωστόσο να υπολογίζει την αντίδραση του αστυνομικού.

Στο video θα δεις τον Cusack να κινείται γραπωμένος από την πόρτα του οχήματος. Ο ένστολος ακούγεται να διατάζει τον οδηγό να σταματήσει, κάτι που έγινε έπειτα από μερικά χιλιόμετρα. Αστυνομικοί της Τροχαίας σταμάτησαν την τρελή κούρσα του Cabrera ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας αξιωματικού επιβολής του νόμους, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...