Ο Jon Cusack είναι ένας αστυνομικός στη Φλόριντα των ΗΠΑ και θέλησε να κάνει έλεγχο στον οδηγό ενός διερχόμενου αυτοκινήτου.

Ωστόσο όπως θα δεις από το video που κατέγραψε η κάμερα που είναι ενσωματωμένη στη στολή του, ο οδηγός πάτησε το γκάζι, προσπαθώντας να τον αποφύγει. Έτσι ο αστυνομικός κρεμάστηκε στην ανοιχτή πόρτα του αυτοκινήτου, καθώς ο οδηγός επιχειρεί να διαφύγει.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης με πρωταγωνιστή τον αξιωματικό του Pembroke Pines, Jon Cusack και ασυνείδητο οδηγό τον Thomas Cabrera ο οποίος έκανε αρκετούς ελιγμούς και όταν ο ένστολος επιχείρησε να τον σταματήσει για έλεγχο, ο οδηγός όχι δεν υπάκουσε αλλά προσπάθησε να φύγει χωρίς ωστόσο να υπολογίζει την αντίδραση του αστυνομικού.

Στο video θα δεις τον Cusack να κινείται γραπωμένος από την πόρτα του οχήματος. Ο ένστολος ακούγεται να διατάζει τον οδηγό να σταματήσει, κάτι που έγινε έπειτα από μερικά χιλιόμετρα. Αστυνομικοί της Τροχαίας σταμάτησαν την τρελή κούρσα του Cabrera ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας αξιωματικού επιβολής του νόμους, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος.