KTM X-Bow GT4 2018

Σχετικά άρθρα

Η KTM συνεργάστηκε με την Reiter Engineering παρουσιάζοντας το ανανεωμένο X-Bow GT4, το MY2018 αγωνιστικό X-Bow για το πρωτάθλημα GT4.

Το αγωνιστικό φέρει νέο κιβώτιο ταχυτήτων της Holinger που υπόσχεται πως μπορεί να αντέχει έως 10.000 χλμ. το διπλάσιο από την αντοχή της προηγούμενης έκδοσης, ενώ είναι ικανό να αντέξει ροπή έως 700 Nm ροπής.

Βελτιώσεις έγιναν σε μέρη του σασί, με τα ψαλίδια και τις μονομπούλονες ζάντες να αντέχουν για 20.000 χλμ. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Reiter Engineering, το KTM X-Bow GT4 έχει λειτουργικό κόστος 3,9 ευρώ ανά χιλιόμετρο.

Επίσης υπάρχει νέο σύστημα έλεγχου του κινητήρα της Motec, νέο ασφαλειοθήκη και καλωδιώσεις αγωνιστικών προδιαγραφών. Επίσης υπάρχει προσκέφαλο προδιαγραφών LMP και νέος πίνακας οργάνων.

Ζυγίζει μόλις 999 κιλά και κίνηση παίρνει από τον 2.0-λιτρο TFSI κινητήρα της Audi απόδοσης 360 ίππων στις 7.200 σ.α.λ. Η αρχική του τιμή ξεκινά από τις 152.360 ευρώ χωρίς ΦΠΑ και η εταιρία σκοπεύει να κατασκευάσει 15 αυτοκίνητα έως την άνοιξη του 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...