Για μερικούς ανθρώπους το Abarth 595 απλά δεν είναι αρκετό… εμφανισιακά ή μηχανικά. Γι’ αυτό υπάρχουν βελτιωτές όπως η Romeo Ferraris που μας παρουσιάζει το Cinquone Qatar, και όπως καταλαβαίνεις απευθύνεται στους πλούσιους “κελεμπίες”.

Εξωτερικά, το Abarth είναι πρησμένο χάρη στο widebody kit του βελτιωτή, με το σώμα να είναι βαμμένο σε περλέ χρώμα. Το “ζουμί” της υπόθεσης βρίσκεται στην καμπίνα, καθώς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια Rolls-Royce.

Τα πάντα είναι επενδυμένα με alcantara και δέρμα, τα πατάκια είναι από χοντρή μοκέτα, ενώ υπάρχουν χρυσές και χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Ακόμα, στη βάση της κονσόλας υπάρχουν θήκες για δύο ποτήρια σαμπάνιας, με την εταιρία να προσφέρει αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης. Το συγκεκριμένο εσωτερικό χρειάστηκε περίπου 10 μήνες δουλειάς για να ολοκληρωθεί.

Μηχανικά, το βελτιωμένο Abarth φορά “υβριδικό” turbo, front mount intercooler, νέο πρόγραμμα και πολλά άλλα, με αποτέλεσμα η ιπποδύναμη να φτάνει το διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο των 248 ίππων και 300 Nm ροπής. Όλα αυτά από τον 1.400άρη TJet κινητήρα, με το αυτοκίνητο να επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 5,5 δευτ., με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 240 χλμ./ώρα.

Τέλος, πατάει σε 18άρες ζάντες, με ελαστικά 215/35, ενώ στον εμπρός άξονα διαθέτει τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo με δίσκους 305 χλστ.