Ο Whiting κατηγορεί τις ομάδες για την έλλειψη προσπερασμάτων

Σχετικά άρθρα

Μια μεγάλη αλλαγή γνώρισε η Formula 1 το 2017, όταν τα μονοθέσια έγιναν πολύ πιο γρήγορα, κάτι που είναι αποτέλεσμα των φαρδύτερων ελαστικών, αλλά και της αυξημένης κάθετης δύναμης. Ωστόσο, οι περισσότεροι αγώνες ήταν ανιαροί, με λιγοστό θέαμα, έτσι υπήρξαν αντιδράσεις από τους οδηγούς και τους οπαδούς.

Ο Lewis Hamilton θεωρεί ότι θα πρέπει να τροποποιηθούν τα μονοθέσια, ώστε να μπορεί κάποιος να πλησιάσει και να μείνει κοντά στο προπορευόμενο μονοθέσιο, μια άποψη με την οποία δεν συμφωνεί ιδιαίτερα ο Sebastian Vettel, μιας και ο οδηγός της Ferrari θεωρεί ότι το πρόβλημα των βαρετών αγώνων δεν είναι τόσο μεγάλο.

Ο Charlie Whiting παίρνει θέση, και λέει ότι υπεύθυνες για το μειωμένο θέαμα είναι μόνο οι ομάδες, και πιο συγκεκριμένα η διαφορά που υπάρχει μεταξύ των τριών κορυφαίων και των υπολοίπων.

Δεν πιστεύω ότι οι κλειστοί αγώνες είναι ένα θέμα, και δεν πιστεύω ότι τα μονοθέσια είναι πρόβλημα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε φέτος ήταν ξεκάθαρα οι τρεις κορυφαίες ομάδες, η Mercedes, η Ferrari και η Red Bull, επειδή ήταν σημαντικά ταχύτερες από τις υπόλοιπες ομάδες. Δεν πιστεύω ότι οι αγώνες ήταν κακοί, απλώς κάποιοι έκαναν πολύ καλύτερη δουλειά από άλλους, κάτι που δεν είναι νέο στη Formula 1.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα