Η γκάμα της 911 είναι εντυπωσιακά γεμάτη, καθώς οι 23+ εκδόσεις που υπάρχουν μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα των υποψήφιων αγοραστών. Παρόλα αυτά, ο βελτιωτικός οίκος McChip-dkr θεωρεί ότι υπάρχει μια που δεν προσφέρει η Porsche.

Πιο συγκεκριμένα πήρε μια 911 Targa 4 GTS και της τοποθέτησε στοιχεία από την GT3 RS. Έτσι, το αυτοκίνητο διαθέτει τον εμπρός και πίσω προφυλατήρα της σκληροπυρηνικής έκδοσης, τους αεραγωγούς στα εμπρός και πίσω φτερά, τις ζάντες μαζί με τα μεγάλα κεραμικά φρένα, καθώς και την κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση. Τέλος, το αυτοκίνητο πατάει σε ρυθμιζόμενη ανάρτηση της KW.

Μηχανικά, ο 3-λιτρος εξακύλινδρος επίπεδος turbo κινητήρας αποδίδει πλέον 566 άλογα και 675 Nm ροπή, όταν από το εργοστάσιο το αυτοκίνητο αποδίδει 450 άλογα και 550 Nm ροπή. Η αύξηση αυτή έρχεται με την τοποθέτηση των νέων turbos, νέων downpipes, επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου και εξάτμιση της Capristo.

 • DimitrisBXL

  Τωρα μαλιστα

 • theob

  Πίστα εναντίον “πίστας”, σημειώσατε: Χ :) :) :)

  Ή πώς η πιο ωραία έκδοση της 911 μπορεί να γίνει πλέον ΑΚΟΜΑ καλύτερη! ;)

 • DimiE92

  Για εμενα η targa εχει πολυ συγκεκριμενο χαρακτηρα. Εγω προσωπικα δεν θα την πειραζα. Ειναι σαν να παιρνεις την Μονικα Μπελουτσι και να της βαζεις μεγαλυτερα βυζια. Ωραια θα ειναι αλλα αφενος εχει και δεν τα χρειαζεται και αφετερου χανει την φυσικη της ομορφια :P

 • Mika

  Shockingly beautiful!!