Το νέο αυτό τμήμα θα είναι αφιερωμένο στη στρατηγική της Volkswagen για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και επικεφαλής τέθηκε ο πρώην επικεφαλής παραγωγής και υλικοτεχνικής υποστήριξης, Thomas Ulbrich.

Ο Ulbrich αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα από την 1η Φεβρουαρίου, και θα είναι επιφορτισμένος με την επίβλεψη της μετάβασης της Volkswagen στην ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής της νέας MEB πλατφόρμας.

Οι ευθύνες της Ulbrich θα περιλαμβάνουν τη διασφάλιση της επιτυχημένης μετάβασης από τα concepts των ID hatchback και ID Crozz στα αντίστοιχα μοντέλα παραγωγής, ενώ είναι πιθανό να είναι υπεύθυνος και για το project Ionity.

O Ulbrich εργάζεται στην VW από το 1989, και ο διάδοχός του ως επικεφαλής παραγωγής και logistics θα είναι ο Andreas Tostmann, ο οποίος προέρχεται από την Seat, όπου ήταν εκτελεστικός αντιπρόεδρος παραγωγής.

 • Smartass

  Υπάρχει στρατηγική για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην φαου βε;;
  Γιατί άλλα διάβασα σε άρθρο του autoblog 3/1/2018.
  ”Η Volkswagen σταματάει -προσωρινά- να δέχεται παραγγελίες για το Golf GTE”

  https://www.autoblog.gr/2018/01/03/h-volkswagen-stamataei-proswrina-na-dexetai-paraggelies-gia-to-golf-gte/

  • giannisb

   ναι γιατί είχαν υπερβολικά πολλές παραγγελίες σε σχέση με την (μηνιαία πιθανών) παραγωγικη τους ικανότητα …και επειδή δεν θέλει η εταιρία ο μελλοντικός πελάτης της να περιμένει 1 χρόνο ++ για να παραλάβει το αυτοκίνητο του ,σταμάτησε να παίρνει παραγγελίες… ενώ το άρθρο μιλάει για την στρατηγική για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα (VW I.D κλπ)που θα βγάλει στην αγορά απο το 2021 και μετά..

  • Smartass

   Και μετά πιθανός θα έρθουν οι μέλισσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!