Το Toyota FJ Cruiser ήταν ένα από τα καλύτερα εκτός δρόμου οχήματα, αλλά οι μειωμένες πωλήσεις του ανάγκασαν την ιαπωνική εταιρία να το καταργήσει. Τώρα ο CEO της Toyota Βορείου Αμερικής, Jim Lentz, σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε πως έχουν δεχτεί πολλές παροτρύνσεις από πελάτες και αντιπροσώπους να αναβιώσουν στο FJ ή να βγάλουν στην αγορά ένα αντίστοιχο μοντέλο.

Η Toyota έχει παρουσιάσει δύο εκτός δρόμου πρωτότυπα που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως βάση για ένα τέτοιο μοντέλο, τα FT-4X και FT-AC. Αν αυτό πάρει το πράσινο φως, τότε θα είναι ελαφρώς μικρότερο σε διαστάσεις από το FJ.

  • SAMURAI-66

    Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι φωναζει απο μακρια οτι το ft-4x δειχνει τον δρομο για την επαναφορα του ξεχωριστου fj αφου και το ιδιο ασπαζεται την διαφορετικοτητα στην κατασκευη του θυμιζοντας τον ξεχωριστο χαρακτηρα του μεγαλου αδελφου του.
    Εμπορικα με κινητηρα κατω των δυο λιτρων σιγουρα θα εχει επιτυχια σε παγκοσμιο επιπεδο γιατι οπως ολα δειχνουν αρεσει στους πελατες που θελουν μικρο και για καθε δρομο suv για καθημερινη χρηση!

  • Dentdim

    Το προηγουμενο fj ήταν 4λιτρο ,τεράστιο για τον Ευρωπαίο,μικρο για τον Αμερικανό που προτιμάει το 4runner…Με πολυ μικροτερη μηχανη κ καλό 4χ4 εξοπλισμό θα εχει μελλον.Αλλιως δύσκολο.