Από το Λονδίνο ξεκινά το Fast and Furious Live, μιας και αυτό θα διεξαχθεί στην O2 Arena. Τι είναι όμως το Fast and Furious Live;

Η Universal Pictures δίνει τη δυνατότητα να δεις σκηνές από την ταινία να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια σου live, σε ένα event που θα διοργανώνεται σε διαφορετικά μέρη του κόσμου κάθε φορά. Καλά νέα λοιπόν για τους απανταχού petrolheads και φίλους του franchise.

Το Fast & Furious Live θα ζωντανέψει τα ακροβατικά και τα εφέ που έχουμε δει στις 8 ταινίες του franchise. Με χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας και χρησιμοποιώντας όλα τα αγαπημένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από τις οθόνες μας όλα αυτά τα χρόνια, το Fast & Furious Live θα μας αναπαραστήσει τις πιο απίστευτες και αγαπημένες σκηνές του franchise. Το κοινό θα είναι σε θέση να νιώσει τη ζέστη από τις εξατμίσεις και να δει τις πιο αγαπημένες στιγμές των ταινιών να διαδραματίζονται ζωντανά μπροστά του.

Οι δρόμοι του Los Angeles θα “μεταφέρονται” ανά την υφήλιο και θα θέτουν το σκηνικό για τα ακροβατικά, τα οποία θα εκτελούνται φυσικά από εκπαιδευμένους οδηγούς και θα συνοδεύονται από ψηφιακές προβολές και τα πιο ευφάνταστα και αληθοφανή φυσικά εμπόδια.

Με λίγα λόγια πανδαισία και ένα χολιγουντιανό σκηνικό που μεταφέρεται σε όλο τον κόσμο και προσφέρει όλη τη δράση live μπροστά στα μάτια μας. Να δεις που έχουν βαλθεί να βγάλουν τρελούς όλους εμάς που λέγαμε πως αυτά που βλέπουμε στις ταινίες του franchise δεν μπορούν να γίνουν σε ένα περιβάλλον που υπακούει στους νόμους της φυσικής που ισχύουν για όλους! Τώρα μάλλον θα δούμε πολλά από αυτά live.

Στο σόου θα υπάρχουν 40 αυτοκίνητα, ανάμεσά τους τανκς και φορτηγά, ενώ θα υπάρχει και 3D projection. Επίσης θα υπάρχουν τα:

  • Nissan Silvia, Nissan 350Z και Mitsubishi Evo VIII από το “Tokyo Drift”
  • Τα Dodge Charger SRT-8 και Oshkosh από το “Furious 5”
  • Τα Navistar MXT, το τανκ και το F1 “flip car” από το “Furious 6”
  • Το Nissan GTR R35 και το Letty’s Dodge Challenger SRT του “Furious 7”
  • Το Lykan HyperSport
  • Το Ripsaw τανκ
  • Το ροζ Honda S2000 του Suki
  • To Buick Grand National GNX με το οποίο ο Dom έσωσε την Letty
  • Τα Nissan Skyline R34 GT-R, Mitsubishi Eclipse και Toyota Supra του Brian O’Conner
  • Και τα 1970 Dodge Charger R/T και Ice Charger του Dom από την 8η ταινία

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως η εταιρία που έχει αναλάβει για λογαριασμό της Universal Pictures τη διοργάνωση των event είναι η Brand Events των Chris Hughes και James Cooke-Pries. Μπορεί να μη σου λέει κάτι το όνομα, αλλά σίγουρα σου λέει κάτι το γεγονός ότι είναι η εταιρία που είναι υπεύθυνη για την τρελή επιτυχία του Top Gear Live.

Μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί σόου σε 23 αρένες σε 14 ευρωπαϊκές χώρες.