Ο Gordon Ramsay εκτός από την αγαπά του για την κουζίνα, τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση και στα πανάκριβα supercar. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Σκοτσέζος μάγειρας, αποκάλυψε πόσο πολύ αγαπά να τρέχει με τα supercars του στις λεωφόρους του Λος Άντζελες τις μεταμεσονύκτιες ώρες, φροντίζοντας ωστόσο να καλύψει τις πινακίδες κυκλοφορίας με μεμβράνη τροφίμων για να αποφεύγει τις κάμερες!

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Βγαίνω στις 2:30 το πρωί στη λεωφόρο με την Ferrari California Tκαι τρέχω μετά στον αυτοκινητόδρομο. Καμιά αστυνομία δεν θα με πιάσει, ούτε και κάμερα, γιατί τυλίγω τις πινακίδες μου με ζελατίνα. Είναι σπουδαίο πράγμα για έναν σεφ να αποκτά την δική του Ferrari και η μεμβράνη τροφίμων εμποδίζει τις κλήσεις μιας και αυτές αντανακλούν το φλας της κάμερας ταχύτητας. Είναι πανέξυπνο! Είναι καλή συμβουλή. Προσπαθώ να σας βοηθήσω.

Πάρτε λοιπόν λωρίδες μαγειρικής μεμβράνης, και όταν αποκτήσετε τη δική σας Ferrari, καλύψτε τις πινακίδες σας, για να μη σας πιάνουν να τρέχετε.

Καταλήγοντας:

Ντρέπομαι που πάω στη δουλειά με μια Ferrari. Ντρέπομαι που την οδηγώ. Μόνο που είναι κάτι που λατρεύω να κάνω, την τελειότητά της. Γιατί ό,τι βλέπω σε αυτό το δερμάτινο τιμόνι, τα βάζω μετά στα πιάτα μου.