Τον επόμενο Hamilton ψάχνει η Mercedes

Σχετικά άρθρα

Όσο και αν το νέο συμβόλαιο του Lewis Hamilton είναι θέμα χρόνου, τα 33 χρόνια του Βρετανού δείχνουν ότι δεν έχει όλο το μέλλον μπροστά του στη Formula 1. Η Mercedes θέλει να αντικαταστήσει τον τετράκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή με ένα πολύ ικανό, ταλαντούχο και γρήγορο οδηγό, ώστε να γίνει ο επόμενος Πρωταθλητής στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η λογική λέει ότι ο Hamilton θα παραμείνει στο Brackley τουλάχιστον μέχρι και το 2020, ωστόσο ο Toto Wolff είναι αισιόδοξος πως θα συνεχίσει για μερικά ακόμα χρόνια με τους Γερμανούς, κάτι που τους δίνει επιπλέον χρόνο για να ταυτοποιήσουν το επόμενο μεγάλο όνομα της Formula 1.

Το αφεντικό της Mercedes επισημαίνει πως κοιτούν σε όλες τις κατηγορίες, ακόμα και στα καρτ, εκεί που αυτή τη στιγμή παρέχουν υποστήριξη σε ένα 12χρονο αγόρι από την Ιταλία.

Προσπαθούμε να κρατήσουμε τα μάτια μας ανοιχτά, ώστε να βρούμε τον επόμενο Lewis Hamilton για τα πέντε, έξι ή εφτά χρόνια, όταν ο Lewis θα αποφασίσει πως έχει κάνει αρκετά για τη Formula 1. Το προσεγγίζουμε αυτό με εντελώς ανοιχτό μυαλό. Κοιτάμε ακόμα και στα καρτ. Υποστηρίζουμε ένα μικρό Ιταλό, που δεν είναι ούτε 12 χρονών. Απολαμβάνουμε να το κάνουμε αυτό. Έχει να κάνει με την εύρεση του ταλέντου, ανεξάρτητα με το πού είναι αυτή τη στιγμή.

ΠηγήMercedes AMG

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα