Σε μια εβδομάδα τα αποκαλυπτήρια του νέου Kia Ceed

Σχετικά άρθρα

Πριν λίγες ημέρες, η Kia έδωσε το πρώτο επίσημο σκίτσο της τρίτης γενιάς του Ceed, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο, και σήμερα μαθαίνουμε ότι η διαδικτυακή παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου.

Εσύ το έχεις ήδη δει μέσα από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τον περασμένο Δεκέμβριο και από αυτές είδαμε τον σχεδιασμό του νέου ceed, το οποίο έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις. Διαθέτει ακόμα πιο ελκυστικό σχεδιασμό, με τα φωτιστικά σώματα να είναι τεχνολογίας LED, πιθανότατα μόνο στις ακριβότερες εξοπλιστικά εκδόσεις.

Διαθέτει ακόμα πιο ελκυστικό σχεδιασμό, με τα φωτιστικά σώματα να είναι τεχνολογίας LED, πιθανότατα μόνο στις ακριβότερες εξοπλιστικά εκδόσεις.

Το νέο Kia ceed θα προσφέρεται σε τέσσερα διαφορετικά αμαξώματα, τα οποία θα παρουσιαστούν σταδιακά. Αρχικά θα δούμε το 5-θυρο hatchback, με το λανσάρισμα του στην Ελλάδα να ξεκινά τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Τον Αύγουστο θα παρουσιαστεί η station wagon έκδοση, που θα ονομαστεί sports wagon, με τα δύο αυτά αμαξώματα να έχουν πιο συμβατικό σχεδιασμό σε σχέση με την proCeed έκδοση. Αυτή δεν θα είναι 3-θυρη, όπως συμβαίνει σήμερα, αλλά θα είναι μια shooting brake έκδοση, και θα την δούμε τον ερχόμενο Οκρώβριο.

Τέλος, θα υπάρχει και υπερυψωμένη crossover έκδοση του μοντέλου, η οποία θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο του 2019, με την κυκλοφορία της να ορίζεται προς το τέλος του 2019, ολοκληρώνοντας την οικογένεια των εκδόσεων του μοντέλου. Αυτή η έκδοση θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα σε σχέση με το 5-θυρο hatchback ceed, όπως ακριβώς συμβαίνει με το νέο Stonic και το Rio.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Kia Tasman: Το όνομα του πρώτου pickup της εταιρίας

Η Kia ανακοίνωσε σήμερα το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup της που ετοιμάζει, το οποίο θα είναι Tasman. Αυτό είναι εμπνευσμένο από την ομορφιά και...

Η Kia ανανεώνει το K9

Την ανανεωμένη έκδοση του K9 παρουσίασε σήμερα η Kia, με το μεγάλο κορεατικό σεντάν να αποκτά νέα γρίλια και νέες ζάντες 19", με το...

Η Kia ανακαλεί 427.407 Telluride

427.407 Telluride παραγωγής μεταξύ 9 Ιανουαρίου 2019 και 19 Οκτωβρίου 2023 ανακαλεί η Kia στις ΗΠΑ επειδή η ακατάλληλη συναρμολόγηση του ενδιάμεσου άξονα και...