Η McLaren θα ήθελε πίσω τον Hamilton

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton ξεκίνησε την καριέρα του στη McLaren, πριν από 11 χρόνια. Ο Βρετανός κατέκτησε το Πρωτάθλημα το 2008, πέτυχε συνολικά 21 νίκες, 49 βάθρα, ενώ ξεκίνησε 26 φορές από την pole position. Το 2013, μεταπήδησε στο Brackley οδηγώντας για λογαριασμό της Mercedes, με την οποία κατέκτησε άλλα τρία πρωταθλήματα, επιλέγοντας τελικά τον σωστό δρόμο.

Το κεφάλαιο McLaren δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Πρωταθλητή. Το τωρινό του συμβόλαιο ολοκληρώνεται στα τέλη της χρονιάς και η Mercedes λέει ότι ο 33χρονος θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, πιθανότατα μέχρι και το 2020. Στις αρχές του 2021 θα είναι 36 ετών, μια ηλικία σίγουρα όχι απαγορευτική για να βρίσκεσαι στη Formula 1.

Το σενάριο της επιστροφής στο Woking δεν είναι απίθανο, και ο Zak Brown αφήνει ανοιχτή την πόρτα στον Hamilton, καθώς ισχυρίζεται ότι όλες οι ομάδες θα ήθελαν έναν τέτοιο οδηγό.

Ο Lewis έχει μια ιστορία εδώ. Είναι ένας απίστευτος οδηγός. Δεν υπάρχει ομάδα στο pit lane που να μην ενδιαφερόταν να έχει τον Lewis, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας. Αν όλες οι ομάδες είχαν τον Lewis, θα ήταν σπουδαίο γι’ αυτές.

Η πιθανότητα να τρέξει ξανά μαζί με τον Fernando Alonso μάλλον δεν υπάρχει καν. Παρ’ όλα αυτά, το αφεντικό της McLaren λέει ότι ο Ισπανός δεν θα είχε πρόβλημα, ωστόσο δεν έχει μιλήσει με τον 36χρονο για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Νομίζω ότι ο Fernando θα έτρεχε εναντίον του καθενός. Δεν μίλησα ποτέ μαζί του για τίποτε άλλο παρά μόνο για τον εαυτό του.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...