Ο Jim Simpson είναι υπεύθυνος για την Simpson Design. Ο Simpson είναι πρώην σχεδιαστής της Ferrari και πλέον παίρνει τα Mazda ΜΧ-5 και τα μετατρέπει σε υπέροχα αυτοκίνητα που μοιάζουν πολύ στα μοντέλα των Zagato και Bertone.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, ο τύπος έχει δημιουργήσει πανέμορφα αυτοκίνητα, όπως η Aston Martin DB4 Zagato και η Ferrari 250 SWB και όπως αναφέρει στο site του, η διαδικασία κατασκευής τους μόνο απλή και εύκολη δεν είναι. Ξεκινά με την τρισδιάστατη σχεδίασή του, προχωρά στη δημιουργία μινιατούρων 1/24 και στη συνέχεια α δημιουργεί το σώμα από χάλυβα και πολυεστέρα. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται πάντα ανάλογα με τα θέλω του ιδιοκτήτη, ενώ και το εσωτερικό κινείται στα επίπεδα του εξωτερικού.

Το κόστος της μετατροπής ανέρχεται σε περίπου 25.000 δολάρια, τιμή σίγουρα όχι απαγορευτική προκειμένου κάποιος να αποκτήσει στο γκαράζ του ένα τόσο μοναδικό αυτοκίνητο.

Και αφού μιλάμε για τέτοιες δημιουργίες, δες και μια Ford Mustang που βασίζεται σε ένα Mazda MX-5 του 1997 και πωλείται έναντι 9.800 δολαρίων.