Το νέο Audi RS4 Avant είναι ένα αυτοκίνητο που ζητούσαν αρκετοί που δεν μπορούσαν να αγοράσουν το μεγάλο RS6 Avant.

Η Audi προσφέρει το RS4 με 4450 άλογα και 600 Nm ροπής και στο video αυτό θα το δεις να διασκεδάζει στα χιόνια.

 • Scooby r22b

  Autoblog.gr , ο “δαίμων” του τυπογραφείου είναι στην ιπποδύναμη, κάντε έναν “εξορκισμό” :-Ρ

  Όσον αφορά το συγκεκριμένο όχημα, θα προτιμούσα να μην έχει την οθόνη στην κεντρική κονσόλα, η έστω να είναι προσαρμοσμένη (χωμένη), εντός της κονσόλας.
  Επίσης το χρώμα το αδικεί. . .
  Το αυτοκίνητο είναι πολύ πιο όμορφο, σε ανοιχτά χρώματα http://www.largus.fr/images/images/audi-rs4-avant-francfort-2017.jpg ;-)

 • Yiannis P

  4450 άλογα; Tι μοτέρ έχει;; :P

 • Νικόλαος244turbo

  Πως να μην κάνει παπάδες,έχοντας κεντρικό διαφορικό torsen με κατανομή 40:60 που μεταβάλεται μέχρι 70% εμπρός και 85% πίσω; Μια 4δα nokian και λίγο τσίμπημα το φρένο θέλει για να εξισώσει την απώλεια μηχανικού μπλοκέ πίσω.
  Και έχεις και κάτι οχήματα που πλασάρουν οι μανατζαραίοι ως “crossover” “suv” “ελευθέρου χρόνου”(τα σεντάν είναι σκλαβωμένου χρόνου δλδ…)και άλλους φαντεζί τίτλους,χωρις καν κεντρικό διαφορικό,με κάτι πολύδισκους ή “εικονικές” τετρακινήσεις που στο 1 δάχτυλο χιόνι,βρώμοκοπάνε φερμουίτ και τακάκι…και ζεις με όλα τα κουσούρια του τζιποειδούς(βαρύ-όγκος-παρκινγκ-κατανάλωση-ανταλλακτικά-κλιση στροφες-ασταθεια) και την 1 φορά που θα το χρειαστεις…

 • Yiannis P

  Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο αυτοκίνητο για την πραγματική ζωή. Πανέμορφο, αρκετά δυνατό αλλά όχι υπερβολικό σαν το rs6, άπλετος χώρος, μπορείς να κάνεις ταξίδια, μπορείς να το ζορίσεις αν θέλεις και να διασκεδάσεις σε μια ανάβαση, βοηθάει και η τετρακίνηση, οπότε δεν χρειάζεται να είσαι ο Φέτελ για να το απολαύσεις. Αμαξάρα, τι να λέμε τώρα…