M2 Competition θα ονομάσει η BMW την αναβαθμισμένη έκδοση του μοντέλου

Σχετικά άρθρα

Μετά την φωτογραφία που μας έδειχνε το μέρος του μπροστά τμήματος του αυτοκινήτου, η σημερινή πρακτικά μας επιβεβαιώνει αυτό που ήταν πάκω-κάτω δεδομένο. Η BMW θα ονομάζει την αναβαθμισμένη έκδοση της M2, Competition και λογικά θα παρουσιάσει τον Απρίλιο, ώστε να λανσαριστεί μέσα στο 2018.

Η επιβεβαίωση έρχεται από την φωτογραφία του πίνακα οργάνων του αυτοκινήτου, ενώ θα διαθέτει και κόκκινο κουμπί start/stop, όπως οι M5 (F90) και M3 CS (F80), ως άλλη μια επιπλέον σπορ πινελιά. Η νέα έκδοση του μοντέλου θα διαθέτει μαύρη μάσκα και οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αντικαταστήσει την “απλή” M2.

Μηχανικά θα κινείται από τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα της M3/M4, αλλά σε μια detuned έκδοση 400 ίππων (αντί για 431 της M3/M3 και 370 της σημερινής M2). Αλλαγές θα υπάρχουν και στα περιφερειακά, όπως στην ανάρτηση και στα φρένα, ενώ αναμένεται να προστεθούν και νέα χρώματα στην παλέτα, όπως το ασημί Hockenheim Silver και το πορτοκαλί Sunset Orange.

Πηγήbimmerpost

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...