Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Subaru μας έχει παρουσιάσει διάφορα concepts, τα οποία μπαίνουν κάτω από την “ομπρέλα” ονομασίας Viziv. Η λέξη αυτή πηγάζει από την φράση Vision for Innovation, και που αποσκοπά στην απεικόνιση της έννοιας της “Subaru” για απόλαυσης και ψυχική ηρεμία.

Πρώτο ήταν το Viziv Concept, που παρουσιάστηκε το 2013 στην έκθεση της Γενεύης, για να ακολουθήσει την ίδια χρονιά το Viziv Evolution concept που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Τόκιο. Το 2014, και πάλι στην έκθεση της Γενεύης, ο Ιάπωνας κατασκευαστής έφερε το Viziv 2 Concept, ενώ στην έκθεση του Τόκιο του 2015 πήγε το Viziv Future Concept, την τρίτη εκδοχή του πρωτότυπου, το οποίο μας έδειχνε το μέλλον των αυτοκινήτων που εξοπλίζονται με συστήματα αυτόνομης οδήγησης και διάφορες τεχνολογίες ασφάλειας.

Το 2016, είδαμε από κοντά στην έκθεση του Los Angeles το Viziv-7 Concept, ένα επταθέσιο πρωτότυπο, που εξελίχθηκε στο μεγάλο SUV της εταιρίας, το Ascent. Τα τελευταία concept που είδαμε πριν λίγους μήνες ήταν τα Viziv Performance Concept και Viziv Performance STI Concept, τα οποία μας δείχνουν τα νέα WRX και WRX STI αντίστοιχα, που αναμένονται στην αγορά το 2020.

Και ερχόμαστε στο σήμερα, με την Subaru να δίνει την πρώτη teaser φωτογραφία του νέου Viziv Concept Tourer, το οποίο θα παρουσιάσει στην φετινή έκθεση της Γενεύης, σε περίπου τρεις εβδομάδες. Η εταιρία δεν δίνει περαιτέρω πληροφορίες, ούτε η φωτογραφία είναι κατατοπιστική για τι πρόκειται να δούμε, αλλά είναι πολύ πιθανό να έχουμε τον προάγγελο του νέου Levorg.