Στο σφυρί η Aston Martin Centenary Edition Vanquish του Daniel Craig

Σχετικά άρθρα

Τον Ιανουάριο του 2013, η Aston Martin παρουσίασε την Centenary Edition Vanquish, έτσι ώστε να γιορτάσει τα 100στα της γενέθλια. Η παραγωγή της περιορίστηκε στις 100 μονάδες, με την βρετανική εταιρία να αναφέρει ότι η διαδικασία βαφής κάθε ενός αυτοκινήτου χρειάστηκε 68 ώρες να ολοκληρωθεί, 4 φορές σχεδόν παραπάνω από τις 18 ώρες που χρειάζεται για να βάψει μια “απλή” Vanquish.

Στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρες μαλακές δερμάτινες επενδύσεις Deep Soft, οι οποίες μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμες μόνο στην One-77. Οι ραφές είναι ασημένιες ενώ υπάρχει και ειδικό ταμπελάκι με τον αύξων αριθμό του αυτοκίνητου.

Μια από τις 100, την υπ’αριθμόν #007, είχε στην κατοχή του και ο ηθοποιός Daniel Craig και θα βγει στο σφυρί από τον οίκο Christie, στην δημοπρασία The Exceptional Sale, που θα γίνει στη Νέα Υόρκη στις 20 Απριλίου. Η εκτιμώμενη τιμή πώλησης του κυμαίνεται από τα 400.000 με 600.000 δολάρια, με όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό The Opportunity Network, που παρέχει στους νέους τα μονοπάτια για την εξέλιξη της καριέρας τους.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Aston Martin άνοιξε το νέο της online κατάστημα, που σου δίνει την δυνατότητα να αγοράσεις διάφορα αντικείμενα -από ρουχισμό και βαλίτσες μέχρι μινιατούρες και θήκες κινητών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...