Τον Απρίλιο οι συζητήσεις για το συμβόλαιο του Ricciardo

Σχετικά άρθρα

Η «Silly Season» στα καλύτερά της θα είναι φέτος. Αρκετά κορυφαία ονόματα μένουν χωρίς συμβόλαιο στο τέλος της χρονιάς, όπως οι Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Daniel Ricciardo, Valtteri Bottas και Kimi Raikkonen. Αυτό σημαίνει ότι θα διαβάσουμε πολλές φήμες πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις των ομάδων, κάτι που σ’ εμάς προσωπικά δε μας αρέσει, γι’ αυτό και δεν σε «γεμίζουμε» με φαντασίες που κάποιοι γράφουν για να τραβήξουν το ενδιαφέρον γύρω από το όνομά τους.

Κι ενώ, λοιπόν, ο Max Verstappen έχει υπογράψει μέχρι τα τέλη του 2020, ο Ricciardo εξακολουθεί να αποτελεί ένα ερωτηματικό. Ο Αυστραλός δεν έχει ξεκινήσει ουσιαστικά να μιλάει με την ομάδα του, με τον ίδιο να πιστεύει ότι αυτό θα συμβεί σε έναν περίπου μήνα, όταν θα έχουν γίνει μερικοί αγώνες, ελπίζοντας σε καλές εμφανίσεις, ως ένα δυνατό διαπραγματευτικό όπλο.

Τίποτα δεν έχει γίνει από το τέλος της περασμένης σεζόν. Βγήκα από τη Formula 1. Νομίζω ότι ρεαλιστικά κοντά στον Απρίλιο θα πρέπει να ξεκινήσουμε να μιλάμε. Μετά από μερικούς αγώνες, ελπίζω να κερδίσω κάποιον στην αρχή, ώστε να έχω κάτι δυνατό να πω.

Ο 28χρονος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί δίπλα στον Lewis Hamilton, ενώ και ο Πρωταθλητής θα τον ήθελε για team-mate του. Λες τελικά ο «Ricci» να αντικαταστήσει τον Valtteri Bottas ή οι οδηγοί των δύο ομάδων θα παραμείνουν ως έχουν και το 2019; Η απάντηση σε μερικούς μήνες, πάντα μέσα από επίσημες ανακοινώσεις.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Μαϊάμι 2024, FP1: Ταχύτερες οι Red Bull, ο Verstappen στην κορυφή

Ο Max Verstappen σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη μοναδική περίοδο ελεύθερων δοκιμών του τριημέρου, καθώς στο GP του Μαϊάμι θα έχουμε τον δεύτερο συνεχόμενο...