Ένα πολύ ενδιαφέρον οδηγικό δίδυμο θα ήταν αυτό των Lewis Hamilton και Daniel Ricciardo, αφού μιλάμε για δύο γρήγορους και σκληρούς οδηγούς μέσα στην πίστα. Ο Αυστραλός έχει εκφράσει την πρόθεσή του να παλέψει με τον Hamilton οδηγώντας το ίδιο μονοθέσιο, αφού θεωρεί ότι ο Βρετανός βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του.

Ο οδηγός της Mercedes ενημερώθηκε για τα σχόλια του Ricciardo, δηλώνοντας πως δε θα ήταν αντίθετος με την ιδέα του να γίνει team-mate του. Αντίθετα, λέει πως θα ήταν τιμή, αφού είναι ένας σπουδαίος οδηγός κι ένας ωραίος τύπος, κάτι που νομίζω ότι πιστεύουμε λίγο-πολύ όλοι μας.

Ο Daniel είναι ένας φανταστικός οδηγός, θα ήταν τιμή να αγωνιστώ εναντίον του. Είναι σπουδαίος χαρακτήρας, φέρνει πάντα θετική ενέργεια στην ομάδα του. Νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον, είναι cool να ακούω ότι οι άλλοι θέλουν να τρέξουν εναντίον μου. Δεν πιστεύω πραγματικά πως θέλουν να να είναι δίπλα μου, επειδή αυτό δεν είναι πάντα το καλύτερο για ένα άτομο. Αλλά, σε κάποιες περιπτώσεις, θα μπορούσε να είναι καλό, διότι σε βοηθάει να αναπτυχθείς.

Κοιτάξτε τον Daniel, έχει έναν σπουδαίο οδηγό για team-mate και, για να είμαι ειλικρινής, πάντα πρέπει να δουλέψει για τον κερδίσει. Πάντα πρέπει να κερδίσεις κάποιον και στη συνέχεια να παλέψεις με άλλους και να τους κερδίσεις. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Ο 32χρονος λέει πως δεν έχει πρόβλημα να έχει οποιονδήποτε οδηγό για team-mate, αφού ήδη τα έχει βάλει με τον Fernando Alonso, υμνώντας ξανά τον Ισπανό.

Νιώθω ότι ήδη έχω τρέξει απέναντι στον καλύτερο εδώ, που κατά τη γνώμη μου είναι ο Fernando. Έχουμε έναν εξαιρετικό οδηγό στο πρόσωπο του Valtteri, και απολαμβάνω να αγωνίζομαι μαζί του. Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι οδηγοί εδώ, που θα ήθελα να τρέξω απέναντί τους. Δε με νοιάζει με ποιον τρέχω, όποιος κι αν είναι, από τη στιγμή που κάπως μπορείς να διατηρείς τη θετικότητά στην ομάδα, με την ελπίδα ότι θα μάχεσαι επίσης με κάποια άλλη ομάδα. Πιστεύω ότι αυτή η αρμονία είναι εξαιρετικά σημαντική, ώστε ο καθένας να απολαμβάνει αυτό που κάνει.