Vettel: Φαβορί η Mercedes

Σχετικά άρθρα

Θα σταματήσει η κυριαρχία της Mercedes; Θα την κατεβάσει κάποιος από τον θρόνο της; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα που απασχολεί τη Formula 1, καθώς και πέρυσι η γερμανική ομάδα κατέκτησε τους δύο τίτλους, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Σίγουρα, ο ανταγωνισμός ήταν πιο σκληρός, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να της στερήσουν τη χαρά των δύο πρωταθλημάτων.

Η Ferrari φαντάζει ως ο μεγαλύτερος φετινός αντίπαλος της ομάδας του Brackley, όμως ο Sebastian Vettel επισημαίνει ότι η «Merc» παραμένει το φαβορί, όπως άλλωστε ήταν και πέρυσι. Βέβαια, ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ελπίζει η διαφορά των δύο ομάδων να μειωθεί ακόμα περισσότερο φέτος, ώστε να αποτελέσει έναν πιο σκληρό αντίπαλο για τον Lewis Hamilton.

Είναι σχεδόν το ίδιο. Νομίζω ότι η Mercedes είναι το φαβορί, έτσι, αν μπορέσουμε να είμαστε πολύ κοντά και πιο κοντά απ’ ό,τι πέρυσι, θα ήταν σπουδαίο, και τότε θα βλέπαμε. Είναι μια μεγάλη σεζόν, είναι ακόμα Μάρτιος και πηγαίνουμε μέχρι τον Νοέμβριο. Έτσι, υπάρχει πολύς καιρός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 30χρονος λέει ότι δεν μπορεί να βγάλει κάποιο ασφαλές συμπέρασμα για την ανταγωνιστικότητα της SF71H, μιας και τα λιγοστά χιλιόμετρα δεν του επιτρέπουν να συγκρίνει την απόδοσή της με αυτή των άλλων μονοθεσίων.

Μέχρι στιγμής, τα πράγματα δείχνουν εντάξει, όμως ήταν πολύ περιορισμένα χιλιόμετρα για όλους, οπότε είναι δύσκολο να κρίνεις όχι μόνο για τον εαυτό σου, αλλά και να συγκρίνεις με τους άλλους. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό την πρώτη εβδομάδα. Απλώς θέλει να βεβαιωθείς ότι το μονοθέσιο τρέχει καλά. Αλλά, ακόμα κι αυτό ήταν δύσκολο, επειδή δεν τρέξαμε πολύ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...