Σκληρό ανταγωνισμό στην κορυφή θέλει ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Τα συμπεράσματα από το πρώτο τεστ στη Βαρκελώνη δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να είναι ασφαλή, ωστόσο είναι εμφανές ότι οι τρεις κορυφαίες ομάδες είναι οι ίδιες με την περσινή σεζόν, δηλαδή η Mercedes, η Ferrari και η Red Bull. Βέβαια, το μεγάλο ερώτημα είναι η διαφορά μεταξύ των ομάδων αυτών, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή, και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την έναρξη της σεζόν.

Ο Lewis Hamilton έχει δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν πως θέλει να έχει κλειστές μάχες για τη νίκη, προκειμένου να δείχνει την αξία του, αλλά και να απολαμβάνει τους αγώνες. Ο οδηγός της Mercedes θέλει αυτό να συμβεί και το 2018, ενώ επικεντρώνονται στον εαυτό του και όχι στο τι κάνουν οι άλλοι, αφού υποστηρίζει ότι μόνο έτσι μπορείς να επιτύχεις τους στόχους σου.

Όσο πιο κοντά είναι, τόσο καλύτερο είναι όταν κερδίζεις. Θέλεις να έχεις ανταγωνιστές στο αντίστοιχο επίπεδο, οπότε να μπορείς να δείξεις ότι υπάρχουν μόνο μικρές διαφορές μεταξύ των οδηγών. Θέλεις να μπορείς να το δείξεις αυτό και είναι σε μεγαλύτερο βαθμό αν όλα τα μονοθέσια είναι ίδια.

Ειλικρινά, δεν εστιάζω τόσο πολύ στους άλλους. Νομίζω πως, για τη δική μου νοοτροπία, αν είμαι στα καλύτερά μου, θα πρέπει να μην έχω προβλήματα. Αυτή την προσέγγιση έχω. Αν προετοιμαστώ με τον καλύτερο τρόπο και είμαι όσο πιο fit γίνεται κι έχω την περισσότερη ενέργεια και νιώθω υγιής, έχω έρθει με την σωστή προσέγγιση και δουλεύω σκληρά, τότε πραγματικά πιστεύω ότι δε θα έχω προβλήματα. Γενικά, αυτό θα πιστέψουν όλοι οι οδηγοί. Αυτό είναι που πρέπει να σκέφτεσαι.

Το ίδιο ισχύει και σε άλλα αθλήματα, σύμφωνα με τον 33χρονο, ενώ ισχυρίζεται ότι, όσο καλύτερα προετοιμασμένοι είναι οι αντίπαλοί σου, τόσο περισσότερο τους κοστίζει η ήττα.

Είναι το ίδιο και για τους παίκτες τους τένις στα καλύτερά τους. Είμαι σίγουρος ότι, αν ρωτήσετε τον Federer, πραγματικά θα πιστέψει ότι, αν προπονηθεί σκληρά κι έχει ένα σπουδαία αίσθημα, δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να τον πιάσει. Θα πρέπει να είσαι πεπεισμένος ότι αυτό θα συμβεί. Δουλεύεις για να συμβεί αυτό.

Έτσι, δεν προετοιμάζω τον εαυτό μου και μετά ελπίζω ότι κάποιος άλλος θα έχει θέματα για να μπορέσω να τον ξεπεράσω. Θέλω ο αντίπαλός μου να είναι στην καλύτερή του κατάσταση, επειδή τότε είναι πιο επώδυνο γι’ αυτούς όταν είσαι ταχύτερος από αυτούς.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr