Νέες εκδόσεις Pure, Legende και GT4 για το Alpine A110

Σχετικά άρθρα

Με την διάθεση του A110 να έχει ξεκινήσει κανονικά σε συγκεκριμένες αγορές της Ευρώπης, καθώς και το sold-out της έκδοσης λανσαρίσματος Premiere Edition, η Alpine στην έκθεση της Γενεύης παρουσιάζει δύο νέες εκδόσεις του μοντέλου. Πρόκειται για τις Pure και Legende, ενώ μας έδειξε και την αγωνιστική GT4.

Σε λευκό χρώμα, η Pure έκδοση είναι εστιασμένη για χρήση εντός πίστας, φοράει τα Sabelt καθίσματα που ζυγίζουν 13 κιλά λιγότερα το κάθε ένα, ενώ σε συνδυασμό και με άλλα μέτρα ελαφρώματος, το συνολικό του βάρος αγγίζει τα 1.100 κιλά. Στο εσωτερικό δεν είναι, όμως, γυμνό, καθώς υπάρχει air condition και σύστημα πλοήγησης.

Η γκρι, Legende έκδοση, διαθέτει πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό, όπως δερμάτινες επενδύσεις, ρυθμιζόμενα καθίσματα της Sabelt, carbon διακοσμητικά και άλλα, δίνοντας έναν πιο grand touring χαρακτήρα στο μοντέλο. Ακόμα, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο ηχοσυστημάτων της Focal, καθώς και δύο σχέδια ζαντών.

Και τα δύο κίνηση παίρνουν από τον 1.800αρη turbo κινητήρα απόδοσης 252 ίππων με 320 Nm ροπής, που συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, που στέλνει την κίνηση στον πίσω άξονα. Παράλληλα η Alpine κάνει γνωστό πως το A110 θα προσφέρεται και σε τρία νέα χρώματα, τα lanc Irise, Bleu abysse και Gris Tonnerre. Η τιμή του A110 Pure στη Γαλλία ξεκινάει από τα €54.700, ενώ του A110 Legende από €58.500.

Τέλος, η γαλλική εταιρία παρουσίασε το A110 GT4, την αγωνιστική έκδοση του αυτοκινήτου, που εξελίχθηκε μαζί με την ομάδα της Signatech. Το GT4 διαθέτει μια πιο ισχυρή έκδοση του κινητήρα, ενώ το νέο body kit παράγει μεγαλύτερα ποσά κάθετης δύναμης από το A110 Cup.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο, full roll-cage, φρένα της Brembo, σλικ ελαστικά, με το air condition να είναι προαιρετικό. Το A110 GT4 θα τρέξει σε συγκεκριμένους αγώνες φέτος, με τα πρώτα αυτοκίνητα για ιδιώτες να είναι έτοιμα για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Οι ιδιοκτήτες του A110 Cup θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν το αυτοκίνητο τους στις GT4 προδιαγραφές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Alpine A290. Στις 13 Ιουνίου η παρουσίαση του

Στο περιθώριο του φετινού 24ωρου αγώνα του Le Mans η Alpine θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του A290. Το ηλεκτρικό hothatch αποτελεί πρακτικά την...