Διαφορετικά θα εκλαμβάνει την ήττα φέτος ο Bottas

Σχετικά άρθρα

Ο Valtteri Bottas έχει δείξει κατά καιρούς ότι είναι ένας πολύ γρήγορος οδηγός, κερδίζοντας τρεις φορές την περασμένη σεζόν, σε Ρωσία, Αυστρία και Abu Dhabi. Αυτό που του λείπει είναι η σταθερότητα, αντιμετωπίζοντας πέρυσι μερικές δυσκολίες με την W08, κυρίως μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Ο Φινλανδός δεν είναι πλέον νέος οδηγός στην ομάδα κι έχει μάθει από τα προβλήματα του 2017. Ο 28χρονος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αυτά τα μαθήματα, προκειμένου να βγάλει όλη την ταχύτητά του στην πίστα με μεγαλύτερη συχνότητα φέτος, ενώ λέει ότι ψυχολογικά είναι έτοιμος για ενδεχόμενες ήττες από τον Lewis Hamilton.

Ο Lewis είναι ένας σπουδαίος οδηγός και δεν πρέπει ποτέ να αναστατωθώ αν είναι ταχύτερος από εμένα κάποιες φορές. Θα πρέπει απλώς να το δεχτώ και να μάθω από αυτούς τους αγώνες. Σίγουρα, αναστατωνόμουν πολύ πέρυσι όταν δυσκολευόμουν, όμως αυτά είναι παρελθόν μιας διαδικασίας εκμάθησης και πάντα μαθαίνεις για τον εαυτό σου κάθε χρονιά. Μπαίνω με μια καλή νοοτροπία φέτος. Ξέρω ότι μπορώ να κάνω πολλά καλά, οπότε θα δούμε αγώνα με τον αγώνα.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς, συνεπώς, αν θέλει να υπογράψει κάποια ανανέωση με την ομάδα του Brackley, θα πρέπει να κατακτήσει πολλούς βαθμούς φέτος, όπως παραδέχεται και ο ίδιος.

Ξέρω την ομάδα, έμαθα πολλά πέρυσι και είμαι εντελώς έτοιμος για να κάνω τη δουλειά μου. Πιστεύω πως, για να εξασφαλίσω μια μακρά συνεργασία με την ομάδα, χρειάζομαι αποτελέσματα, απόδοση, βδομάδα με τη βδομάδα, και θα χρειαστεί να δυσκολέψω τον Lewis. Αυτό είναι όλο. Είναι μόνο στο χέρι μου.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...