Το 2015, η σεζόν ξεκίνησε με δύο νέους οδηγούς, τους Max Verstappen και Carlos Sainz. Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην Toro Rosso, μέχρι που ο Ολλανδός έκανε το μεγάλο βήμα, οδηγώντας για τη Red Bull από το Ισπανικό Grand Prix του 2016. Και ο Ισπανός έχει αποχωρήσει από την Toro Rosso, αποτελώντας πλέον οδηγό της Renault, αλλά συνεχίζει να διατηρεί δεσμούς με την αυστριακή ομάδα.

Το γεγονός πως το συμβόλαιο του Daniel Ricciardo ολοκληρώνεται στα τέλη του 2018, ίσως σημαίνει ότι οι δύο οδηγοί βρεθούν ξανά μαζί, αυτή τη φορά στη μεγάλη «αδερφή». Οι συζητήσεις του Αυστραλού με την ομάδα του Milton Keynes αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα, όμως ο Christian Horner λέει πως ο Sainz είναι μια πολύ καλή εναλλακτική σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανανέωση.

Η πρόθεσή μας είναι να τον έχουμε μαζί μας στο μέλλον. Αν, όμως, αυτό δεν είναι εφικτό, έχουμε άλλες καλές εναλλακτικές. Έχουμε καλούς οδηγούς στο πρόγραμμά μας των μικρών και παρόλο που είναι στη Renault, εξακολουθούμε να έχουμε συμβόλαιο με τον Carlos Sainz.

Επιπλέον, ο επί κεφαλής της RBR, αναφέρεται και στο όνομα του Lewis Hamilton. Το συμβόλαιο του Βρετανού ολοκληρώνεται στα τέλη του 2018, όμως η ανανέωση είναι μάλλον θέμα εβδομάδων. Παρ’ όλα αυτά, ο Horner δε θέλει να αποκλείσει τίποτα.

Επίσης, λήγει και το συμβόλαιο του Lewis. Είναι δύσκολο να τον δούμε να φεύγει από τη Mercedes, αλλά ποτέ μη λες ποτέ.