Τον Μάρτιο του 2017, ο 30-χρονος Zahid Khan είχε σταθμεύσει το όχημα του παράνομα στο πεζοδρόμιο έξω από το δικαστήριο του Birmingham για μια καταδίκη που εκκρεμούσε σε βάρος του. Όταν η αστυνομία τον σταμάτησε στις 5 Απρίλιου του ίδιου χρόνου, κατάσχεσε και κατέστρεψε τη Ferrari 458 Spider του εκατομμυριούχου επιχειρηματία, γιατί του είπαν ότι υποψιάζονταν ότι είχε κλαπεί. Ο Khan -προς υπεράσπιση του- είπε ότι την είχε αγοράσει τον προηγούμενο χρόνο από δημοπρασία μέσω ενός μεσάζοντα, και είχε επενδύσει πολλά πάνω στο αυτοκίνητο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι είχε υποβάλει αίτηση στο δικαστή στο Birmingham Crown Court για να τροποποιήσει τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του Khan, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η Ferrari να μην αποτελεί πλέον περιουσιακό του στοιχείο. Μια εκπρόσωπος του δικαστηρίου είπε ότι το αυτοκίνητο καταστράφηκε επειδή δεν είχε έγκυρη ασφάλιση και ήταν ένα όχημα κατηγορίας Β, τα οποία χαρακτηρίζονται επισήμως ως μη ικανά να κυκλοφορούν στον δρόμο, που σημαίνει έπρεπε να καταστραφεί.

Τον Δεκέμβριο του 2016, ο Khan κατηγορήθηκε για απάτη, μετά την αποκάλυψή ότι είχε εξαναγκάσει έξι ενοικιαστές να φύγουν από το πολυτελές σπίτι που νοίκιαζε, στο Birmingham. Για το λόγο αυτό τιμωρήθηκε να εκτελέσει 150 ώρες κοινωνικής εργασίας εξυπηρέτησης, κάτι στο οποίο άσκησε έφεση. Σε αυτή εμφανίστηκε τον Μάρτιο του 2017 με τη Ferrari του, η οποία είχε ισχυριστεί ότι αξίζει περισσότερο από 200.000 λίρες.

Η έφεση δεν έγινε δεκτή και ο Khan διατάχθηκε να πληρώσει 2.000 λίρες επιπλέον των προηγούμενων 5.700 λιρών, που έπρεπε να πληρώσει, και φυσικά να δει το αυτοκίνητο του να καταστρέφεται.