Η Cadillac παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση του CT6, με το μοντέλο να αποκτά και V-Sport έκδοση. Αυτή διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο twin-turbo 4,2-λίτρων V8 κινητήρα με αλουμινένιο μπλοκ, απόδοσης 550 ίππων με 850 Nm ροπής. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς, με το CT6 V-Sport να έχει νέα Magnetic Ride Control ανάρτηση και μηχανικό μπλοκέ πίσω διαφορικό. Τα φρένα είναι της Brembo και αποτελούνται από δίσκους 483 mm με τετραπίστονες δαγκάνες.

Το ανανεωμένο CT6 φέρει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Cadillac που πρωτοείδαμε στο Escala concept, LED φώτα ημέρας, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Cadillac User Experience (CUE) με οθόνη 10″, με το σύστημα να δέχεται over-the-air αναβαθμίσεις, ενώ υποστηρίζει και 4G LTE.

Ο οδηγός επωφελείται από μια σειρά νέων συστημάτων υποβοήθησης όπως Forward Collision Alert, Lane Change Alert με Side Blind Zone Alert, Lane Keep Assist με Lane Departure Warning, Rear Cross Traffic Alert, Forward/Reverse Automatic Braking και Safety Alert Seat. Επίσης όλες οι εκδόσεις του CT6 εκτός από την V-Sport διαθέτουν το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Super Cruise.