Το νέο Audi A7 με Bridgestone Turanza T005

Σχετικά άρθρα

Η Audi επέλεξε το Turanza T005 για το νέο A7 Sportback. Το ελαστικό που φέρει την σήμανση AO (Audi Original) συνδυάζει μία υψηλής περιεκτικότητας σε πυρίτιο σύνθεση γόμας με —η οποία ενσωματώνει την πατενταρισμένη τεχνολογία του πολυμερούς NanoPro-Tech της Bridgestone—με έναν εξειδικευμένο σχεδιασμό πέλματος, προσφέροντας εξαιρετική πρόσφυση στο βρεγμένο, μεγιστοποιώντας παράλληλα τη διάρκεια ζωής του ελαστικού και την αποδοτικότητα του καυσίμου.

Οι οδηγοί του νέου τετράθυρου κουπέ Audi A7 Sportback θα έχουν στη διάθεσή τους την πλήρη σειρά ελαστικών Turanza T005 από 17”–21”, με τα τα ελαστικά να προσφέρουν τέλειο χειρισμό στην οδήγηση, εξαιρετική απόκριση διατηρώντας παράλληλα εξαιρετική πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες.

Επιπλέον, η Bridgestone έχει ενσωματώσει στο ελαστικό Turanza την τεχνολογία B-Silent στις ζάντες από 19 “έως 21”, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το θόρυβο εντός του οχήματος σε όλες τις οδικές επιφάνειες και να αυξήσει σημαντικά την άνεση του οδηγού. Με την ενσωμάτωση ενός στοιχείου αφρού από πολυουρεθάνη ανοικτών κυψελών που εφαρμόζεται στην εσωτερική επιφάνεια του ελαστικού, η τεχνολογία λειτουργεί άμεσα για να μειώσει τον συντονισμό της κοιλότητας του αέρα του ελαστικού που παράγεται από τους κραδασμούς του αέρα. Αυτό συμβάλλει στη μείωση του θορύβου της καμπίνας του οχήματος σε σύγκριση με τα συμβατικά ελαστικά, χωρίς να διακυβεύεται η απόδοση και η δυναμική του ελαστικού.

Ο Christophe de Valroger, αντιπρόεδρος Αρχικού Εξοπλισμού της Bridgestone EMEA, σχολιάζει την συνέργια αυτή ως εξής:

Με το Turanza T005, η Bridgestone συνεχίζει να επιδεικνύει μια καινοτόμο προσέγγιση στους τομείς της τεχνολογίας των ελαστικών και της ασφάλειας στην οδήγηση. Το Turanza T005 επιτρέπει στους οδηγούς να συνεχίσουν την οδήγησή τους και να διατηρούν τον έλεγχο ανεξάρτητα από τις συνθήκες οδήγησης. Ως αξιόπιστος συνεργάτης της Audi, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που το Turanza T005 αποτελεί το ελαστικό που επιλέχθηκε για το νέο A7.

Η Bridgestone, προτιμάται ως συνεργάτης από την Audi. Μόλις τον περασμένο χρόνο, η Bridgestone εφοδίασε με ελαστικά περίπου 300.000 οχήματα Audi σε 11 μοντέλα συμπεριλαμβανομένων των A3, A8, Q2 και Q7. Η ειδική σήμανση AO (Audi Original) επάνω στο ελαστικό εγγυάται την τέλεια αντιστοιχία με το καινούργιο όχημα και εξασφαλίζει το γεγονός ότι έχει αναπτυχθεί και αξιολογηθεί από κοινού από τους μηχανικούς της Bridgestone και της Audi.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Audi Q6 e-tron

Μετά από χρόνια καθυστερήσεων, η Audi παρουσιάζει το Q6 E-tron, με το νέο ηλεκτρικό SUV να βασίζεται στην Premium Platform Electric (PPE) πλατφόρμα, την...

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...
Autoblog.gr