Περισσότερη ταχύτητα περιμένει ο Vettel

Σχετικά άρθρα

Μισό δευτερόλεπτο μακριά από την κορυφή ήταν ο Sebastian Vettel στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά του Αυστραλιανού Grand Prix. Η διαφορά αυτή δεν είναι αντιπροσωπευτική, με τον Kimi Raikkonen είναι λιγότερο από τρία δέκατα μακριά από την κορυφή. Αυτό μας έκανε να σκεφτούμε πως ίσως η Ferrari να κρύβει αρκετή απόδοση, όμως ο Vettel λέει πως δεν ήταν ικανοποιημένος με τη συμπεριφορά της SF71H.

Οι μηχανικοί του δοκίμασαν μερικές ρυθμίσεις, προκειμένου να βελτιωθεί η ισορροπία, ωστόσο αυτό τελικά δεν συνέβη. Βέβαια, αύριο είναι μια άλλη μέρα και το ιταλικό μονοθέσιο πιθανότατα θα είναι πολύ διαφορετικό, με καλύτερο στήσιμο, κάτι που κάνει τον Γερμανό να πιστεύει ότι μπορεί να χτυπήσει τις Red Bull και τις Mercedes.

Είχαμε βαρετή δουλειά, όπως κάθε Παρασκευή, χωρίς καμία διαφορά. Προσπαθήσαμε βασικά να αλλάξουμε λίγο την ισορροπία, επειδή δεν ένιωθα τόσο άνετα. Νομίζω πως έχουμε ακόμα αρκετή απόδοση στα χέρια μας. Δεν ανησυχώ πολύ, επειδή ξέρω πως, αν όλα είναι εντάξει, θα πρέπει να είμαστε σε καλύτερη φόρμα. Φαίνεται πως είμαστε κοντά, κάτι που είναι καλό, οπότε θα πρέπει να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι αύριο.

Ο 30χρονος ξέρει ότι και οι ανταγωνιστές του θα παρουσιαστούν πιο δυνατοί αύριο, αλλά ευελπιστεί να κάνει το μεγαλύτερο βήμα, ώστε να παλέψει για την πρώτη pole position του 2018.

Πιστεύω ότι το μονοθέσιο είναι εντάξει. Δεν είναι ακόμα εκεί που θέλω να είναι, υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει, όμως, αν το κάνουμε σωστά, θα είμαστε εντάξει. Σίγουρα έχουμε κάτι. Δεν ήμουν χαρούμενος με τον γύρο μου, τον ρυθμό μου και την ισορροπία, οπότε θα έρθουν περισσότερα. Αλλά, πιστεύω πως θα είναι το ίδιο και για τους άλλους. Ελπίζω ότι μπορώ να κάνω το μεγαλύτερο βήμα. Αν είμαστε κοντά, σημαίνει ότι μπορείς να βρεις κάτι. Ελπίζω πως θα παραμείνουμε τόσο κοντά, αλλά θα το μάθουμε αύριο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr