Alonso: Έχουμε τεράστιες δυνατότητες

Σχετικά άρθρα

Η έκτη δύναμη ήταν σήμερα στον έναν γύρο η McLaren. Mercedes, Ferrari, Red Bull, Haas και Renault ήταν ταχύτερες από την βρετανική ομάδα στις κατατακτήριες, με αποτέλεσμα ο Fernando Alonso να ξεκινά από την 10η θέση, λόγω της ποινής του Valtteri Bottas, και ο Stoffel Vandoorne από την 11η, κάτι σίγουρα όχι άκρως ικανοποιητικό αν σκεφτούμε ότι η MCL33 είναι το αργότερο μονοθέσιο με τον Renault R.E.18.

Ο Alonso συνεχίζει να κάνει λόγω για την προσαρμογή του γαλλικού power unit στο μονοθέσιο, γι’ αυτό και λέει ότι υπάρχουν πολλά ακόμα να έρθουν στους επόμενους αγώνες, όταν και θα βρουν επιπλέον απόδοση στην MCL33. Για την ώρα, ελπίζει πως ο αγωνιστικός ρυθμός θα είναι αύριο καλύτερος, ενώ μια βροχή θα ήταν ό,τι πρέπει για τον ίδιο.

Είναι αυτό που μας αξίζει και είμαι ικανοποιημένος με αυτό. Νομίζω ότι έχουμε τεράστιες δυνατότητες για να ξεκλειδώσουμε το μονοθέσιο. Έχουμε μερικά θέματα πριν ξεκλειδώσουμε τα πάντα, οπότε πιστεύω ότι στους επόμενους αγώνες μπορούμε να είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη σεζόν.

Θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας για ‘μάς, θα είμαστε πιο επιθετικοί και θα είναι διασκεδαστικό. Ειδικά αν βρέξει αύριο, θα είναι φοβερό για το θέαμα. Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή βάση για το υπόλοιπο της σεζόν, παρά το σημερινό αποτέλεσμα. Μεγάλοι βαθμοί έρχονται για εμάς αύριο, είμαι σίγουρος, και αυτό είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής πιστεύει πως μπορεί να πάρει καλούς βαθμούς αύριο, στηριζόμενος στον αγωνιστικό ρυθμό της MCL33, αλλά και στις εγκαταλείψεις των άλλων μονοθεσίων. Βέβαια, ξέρει ότι δε θα είναι εύκολο.

Νομίζω πως ο ρυθμός αγώνα είναι καλύτερος από αυτόν στον έναν γύρο· αυτό είδαμε την Παρασκευή. Κι επίσης, η θέση μας σήμερα είναι λίγο πιο χαμηλή από την απόδοση που είχαμε στο μονοθέσιο, επειδή δεν το βελτιστοποιήσαμε. Νομίζω ότι πέρυσι είδαμε εφτά εγκαταλείψεις εδώ, οπότε υποψιάζομαι ότι δε θα τερματίσουν όλοι μπροστά μας.

Υπάρχουν ενδιαφέρουσες μάχες μπροστά μας και πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι, επικεντρωμένοι, να τερματίσουμε τον αγώνα και, με την απόδοση που έχουμε, θα πάρουμε μεγάλους βαθμούς.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr