Η BMW γυρνά την πλάτη στην έκθεση του Ντιτρόιτ

Σχετικά άρθρα

Εδώ στο Autoblog.gr το έχουμε γράψει αρκετές φορές πλέον. Το τέλος των εκθέσεων αυτοκινήτου πλησιάζει και οι αυτοκινητοβιομηχανίες μας επιβεβαιώνουν όλο και περισσότερο, μιας και η μια μετά την άλλη, γυρνούν την πλάτη στις μεγάλες εκθέσεις αυτοκινήτων.

Τελευταίο παράδειγμα η BMW, η οποία έκανε γνωστό σήμερα πως δεν θα έχει περίπτερο στην έκθεση του Ντιτρόιτ του 2019. Όπως είπε η εταιρία:

Το BMW Group αποφάσισε να αποχωρήσει από την έκθεση του Ντιτρόιτ. Η απόφαση αυτή λήφθηκε καθώς το BMW Group εξετάζει διαρκώς την παρουσία του σε εμπορικές εκθέσεις και σε άλλες συναντήσεις, ενώ παράλληλα διερευνά εναλλακτικές πλατφόρμες και μορφές.

Στόχος του είναι να κοινοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τις ιδέες και τα σχέδιά του σχετικά με τη μελλοντική κινητικότητα και να επιτύχει τη μέγιστη δυνατή προβολή των προϊόντων, των τεχνολογιών και των καινοτομιών του.

Από την παραπάνω δήλωση συμπεραίνει κανείς πως το BMW Group δεν βλέπει πλέον την έκθεση του Ντιτρόιτ ως την καλύτερη επιλογή για την επίτευξη των στόχων του.

Και η Mercedes ανακοίνωσε πως ούτε αυτή θα παραβρίσκεται στην έκθεση του Ντιτρόιτ της επόμενης χρονιάς, με τους διοργανωτές της έκθεσης του Ντιτρόιτ να σκέφτονται να αλλάξουν την ημερομηνία διεξαγωγής από το 2020 και μετά και από τον Ιανουάριο να μεταφερθεί τον Οκτώβριο.

Αν τελικά η έκθεση του Ντιτρόιτ μεταφερθεί τον Οκτώβριο, τότε θα διεξάγεται μερικές εβδομάδες μετά από την έκθεση του Παρισιού/Φρανκφούρτης, που εναλλάσσονται κάθε δύο χρόνια και διεξάγονται στα τέλη του Σεπτέμβρη/αρχές Οκτώβρη, και μερικές εβδομάδες πριν την έκθεση του Λος Άντζελες που διεξάγεται στα τέλη του Νοέμβρη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BMW M δεν θα κάνει downsize τους κινητήρες της

Το τμήμα M της BMW δεν θα ακολουθήσει τη στρατηγική της Mercedes-AMG και λέει όχι στο downsizing των κινητήρων της, διατηρώντας τους εξακύλινδρους και...

EuroNCAP: 8 νέα πεντάστερα μοντέλα, τετράστερα τα Hyundai Kona, Honda ZR-V και VinFast VF8

O EuroNCAP, o ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός ασφαλείας έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα δοκιμών του, τα οποία έγιναν με τα νέα αυστηρότερα...