Δύο ηλεκτρικά SUVs από την SF Motors με σύστημα αναγνώρισης μέθης

Σχετικά άρθρα

Η SF Motors παρουσίασε δύο ηλεκτρικά SUVs. Η SF Motors αποτελεί θυγατρική της κινεζικής Sokon, με την παραγωγή των μοντέλων να γίνεται στο πρώην εργοστάσιο της Hummer στο South Bend της Ιντιάνα των ΗΠΑ, αλλά και στη πόλη Chongqing της Κίνας.

Το SF5 είναι ένα μεσαίου μεγέθους crossover, το SF7 ένα μεγαλύτερο μοντέλο, με τις πωλήσεις του SF5 να ξεκινούν από το 2019, ενώ εταιρία δεν ανακοίνωσε πότε θα βγάλει στην αγορά το SF7.

Τα και τα δύο μοντέλα βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα, με το SF7 να είναι σε θέση να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, αποδίδοντας έως και 1.088 άλογα, έχοντας αυτονομία 500 χλμ. Η εταιρία θα προσφέρει στα μοντέλα της και αυτόνομη τεχνολογία, ενώ διεξάγει έρευνες και στον τομέα των solid state μπαταριών.

Η SF Motors αναφέρει πως τα μοντέλα της θα εξοπλίζονται με ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, ενεργή αερανάρτηση, σύστημα τετραδιεύθυνσης και φυσικά σύστημα τετρακίνησης με torque vectoring. Επίσης θα φέρουν και ένα σύστημα που θα μπορεί να καταλαβαίνει αν ο οδηγός είναι μεθυσμένος, εμποδίζοντας τον να οδηγήσει.

Η εταιρία θα κατασκευάζει επίσης τόσο τους ηλεκτροκινητήρες, όσο και τις μπαταρίες τύπου 21700 που θα χρησιμοποιεί στα μοντέλα της. Στόχος της είναι να πουλά 150.000 με 200.000 αυτοκίνητα ετησίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...