Κλέφτης σηκώνει αυτοκίνητο με… κλαρκ!

Σχετικά άρθρα

Με την τεχνολογία να έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο και τους κλέφτες να έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ, έχουμε δει ακόμα και ακριβά αυτοκίνητα να κάνουν φτερά μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Αυτό συμβαίνει και τώρα, αλλά τα μέσα που χρησιμοποιεί ο συγκεκριμένος κλέφτης στην Kalaeloa της Χαβάης δεν είναι και τόσο… εξελιγμένα.

Προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του και να κλέψει ένα Honda Civic του 2000, χρησιμοποιεί ένα κλαρκ. Έτσι, φτάνει στο σημείο και, παρόλο που υπάρχει κόσμος γύρω του, κάνει τη δουλειά του σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ο ιδιοκτήτης του Civic ανησύχησε όταν είδε πως το όχημά του λείπει, με τις Αρχές να το εντοπίζουν λίγο παρακάτω.

Το κακό είναι πως το Civic βρέθηκε απανθρακωμένο, με τον ιδιοκτήτη να δηλώνει πως το αυτοκίνητο αποτελούσε όχημα που τον εξυπηρετούσε στη δουλειά του, γι’ αυτό και του κόστισε ψυχολογικά το γεγονός, καθώς πρόκειται για βιοπαλαιστή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...