Με την τεχνολογία να έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο και τους κλέφτες να έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ, έχουμε δει ακόμα και ακριβά αυτοκίνητα να κάνουν φτερά μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Αυτό συμβαίνει και τώρα, αλλά τα μέσα που χρησιμοποιεί ο συγκεκριμένος κλέφτης στην Kalaeloa της Χαβάης δεν είναι και τόσο… εξελιγμένα.

Προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του και να κλέψει ένα Honda Civic του 2000, χρησιμοποιεί ένα κλαρκ. Έτσι, φτάνει στο σημείο και, παρόλο που υπάρχει κόσμος γύρω του, κάνει τη δουλειά του σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ο ιδιοκτήτης του Civic ανησύχησε όταν είδε πως το όχημά του λείπει, με τις Αρχές να το εντοπίζουν λίγο παρακάτω.

Το κακό είναι πως το Civic βρέθηκε απανθρακωμένο, με τον ιδιοκτήτη να δηλώνει πως το αυτοκίνητο αποτελούσε όχημα που τον εξυπηρετούσε στη δουλειά του, γι’ αυτό και του κόστισε ψυχολογικά το γεγονός, καθώς πρόκειται για βιοπαλαιστή.

 • xaxaxxaaxxaxaax οσο πιο φανερα λενε…τοσο πιο αθορυβα γινετε η ”δουλεια” !!

 • Fotis

  Σε κάποιον χρωστούσε ο τύπος..

 • Γιώργος Εμπέρ

  Βιοπαλαιστη? Στην Χαβαη? Εγω για να παω Χαβαη το οργανωνω μια ζωη!

  • LJ

   Φτωχοί υπάρχουν παντού. Φαντάζομαι οι ντόπιοι δεν ειναι πλούσιοι.

   Πολλοί άνθρωποι που ζουν σε χώρες μακρυά απο εμάς (Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία) θα θέλουν μια περιουσία για να έρθουν Ελλάδα. Αυτο δε σημαίνει ότι οι Έλληνες είμαστε πλούσιοι.

 • LJ

  Σαν αποστολή στο GTA μοιάζει.