Η πίστα του Top Gear βρίσκεται μέσα στην πρώην στρατιωτική αεροπορική βάση του Dunsfold, στο Surrey της Αγγλίας. Το αεροδρόμιο χτίστηκε το 1942, αλλά από το 2002 αποτελεί την πίστα όπου οι διάσημοι καλεσμένοι της εκπομπής δοκιμάζουν τις οδηγικές τους ικανότητες, ενώ ο Stig δοκιμάζει στο όριο όλα τα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται στην φημισμένη εκπομπή.

Δυστυχώς, όμως, σύντομα οι συντελεστές της εκπομπής θα πρέπει να βρουν κάποιο άλλο χώρο για να πραγματοποιούν τις παραπάνω δοκιμασίες, καθώς στις 29 Μαρτίου πήρε έγκριση από το κράτος να χτιστεί ένα συγκρότημα κατοικιών 1.800 σπιτιών. Το σχέδιο θέλει να επίσης καταστήματα, πάρκα, χώρους άθλησης και ένα κέντρο υγείας. Οι κατασκευαστές αναλαμβάνουν επίσης να βελτιώσουν τους δρόμους γύρω από το Dunsfold Park, αλλά και την δημιουργία ενός δικτύου λεωφορείων.

Ο διευθύνων σύμβουλος του πάρκου Dunsfold, Jim McAllister, δήλωσε σχετικά:

Αυτή είναι μια πολύ θετική απόφαση. Η ανάπτυξη του αεροδρομίου Dunsfold θα προσφέρει σπίτια για όλα τα τμήματα της κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων νέων οικογενειών που σήμερα δεν μπορούν να υποστηρίξουν ένα σπίτι, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα προσφέρει μια σειρά από νέες κοινοτικές εγκαταστάσεις μαζί με βελτιώσεις των υποδομών.