Με την Audi, την Porsche και την Cadillac να προσφέρουν αντίστοιχα προγράμματα, ήρθε η σειρά της BMW -της BMW Financial Services συγκεκριμένα- να προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη των ΗΠΑ να οδηγεί όποιο μοντέλο της θέλει, αρκεί αυτός να πληρώνει ένα μηνιαίο μίσθωμα.

Το πρόγραμμα ονομάζεται “Access by BMW” και επιτρέπει στον κάθε συνδρομητή να επιλέγει το μοντέλο της BMW που θέλει μέσω μιας ειδικής εφαρμογής στο smartphone του, με την BMW να αναλαμβάνει να του το παραδώσει πλυμένο και με γεμάτο το ρεζερβουάρ στο μέρος που εκείνος επιθυμεί.

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις. Την Legend κόστους 2.000 δολαρίων/μήνα και την M tier κόστους 3.700 δολαρίων/μήνα. Η πρώτη δίνει πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα μοντέλων της BMW (4 Series coupe και convertible, 5 Series, 530e iPerformance, X5, X5 xDrive40e iPerformance και M2), ενώ η δεύτερη διαθέτει επιπλέον M μοντέλα (M4 convertible, M5, M6, X5 M και Χ6 Μ).

Ανεξαρτήτου έκδοσης, τα αυτοκίνητα συνοδεύονται από εγγύηση, ασφάλεια, οδική βοήθεια και συντήρηση, με την BMW να δηλώνει πως στο μέλλον ίσως θα προσφέρει ακόμη περισσότερες εκδόσεις του συγκεκριμένου προγράμματος, που θα περιλαμβάνουν ακόμη περισσότερα μοντέλα της.