Με $3.700 τον μήνα, ο Αμερικάνος μπορεί να έχει σχεδόν όποια BMW -και Μ- θέλει

Σχετικά άρθρα

Με την Audi, την Porsche και την Cadillac να προσφέρουν αντίστοιχα προγράμματα, ήρθε η σειρά της BMW -της BMW Financial Services συγκεκριμένα- να προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη των ΗΠΑ να οδηγεί όποιο μοντέλο της θέλει, αρκεί αυτός να πληρώνει ένα μηνιαίο μίσθωμα.

Το πρόγραμμα ονομάζεται “Access by BMW” και επιτρέπει στον κάθε συνδρομητή να επιλέγει το μοντέλο της BMW που θέλει μέσω μιας ειδικής εφαρμογής στο smartphone του, με την BMW να αναλαμβάνει να του το παραδώσει πλυμένο και με γεμάτο το ρεζερβουάρ στο μέρος που εκείνος επιθυμεί.

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις. Την Legend κόστους 2.000 δολαρίων/μήνα και την M tier κόστους 3.700 δολαρίων/μήνα. Η πρώτη δίνει πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα μοντέλων της BMW (4 Series coupe και convertible, 5 Series, 530e iPerformance, X5, X5 xDrive40e iPerformance και M2), ενώ η δεύτερη διαθέτει επιπλέον M μοντέλα (M4 convertible, M5, M6, X5 M και Χ6 Μ).

Ανεξαρτήτου έκδοσης, τα αυτοκίνητα συνοδεύονται από εγγύηση, ασφάλεια, οδική βοήθεια και συντήρηση, με την BMW να δηλώνει πως στο μέλλον ίσως θα προσφέρει ακόμη περισσότερες εκδόσεις του συγκεκριμένου προγράμματος, που θα περιλαμβάνουν ακόμη περισσότερα μοντέλα της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...