Για εκείνους τους petrolhead που ο τραπεζικός τους λογαριασμός διαθέτει αρκετά μηδενικά και μπορούν να δώσει το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων, τότε αυτό το σπίτι-γκαράζ στο Μαλιμπού, κοντά στο Λος Άντζελες, πρέπει να το έχει κατά νου.

Ο σημερινός ιδιοκτήτης Steve Goldman, πρώην οδηγός αγώνων και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος μιας εταιρείας υψηλής τεχνολογίας, κατασκεύασε το συγκεκριμένο σπίτι το 2002 προκειμένου να παρκάρει εκεί τα αγαπημένα του αυτοκίνητα. Έχει έκταση 650 τετραγωνικών μέτρων και χωρά έως και 25 αυτοκίνητα και διαθέτει προηγμένα συστήματα προκειμένου τα αυτοκίνητα να διατηρηθούν σε άριστες συνθήκες.

Έτσι υπάρχει σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας ώστε αυτή να κυμαίνεται μεταξύ των 22 και 24 βαθμών Κελσίου, σύστημα ελέγχου υγρασίας ώστε αυτή να παραμένει σταθερή στο 50%, ενώ επίσης υπάρχουν συστήματα ελέγχου της σκόνης και των βακτηρίων. Σήμερα μέσα στον χώρο αυτό υπάρχουν 14 πανάκριβα supercars, όπως LaFerrari, Porsche Carrera GT, Pagani Zonda, Ferrari 360, McLaren P1 και Ruf Turbo R, μια ειδική Porsche 911 GT2 RS που κατασκεύασε η Ruf για τον Goldman.