Πωλείται ένα Toyota Land Cruiser (FJ40) του 1978 με μόλις 8.500 χλμ.

Σχετικά άρθρα

Αν είσαι οπαδός των παλιών Toyota Land Cruiser, τότε αυτή η αγγελία ίσως σου προκαλέσει ένα ενδιαφέρον. Ο λόγος για ένα FJ40 του 1978 σε εντελώς εργοστασιακή κατάσταση, το οποίο έχει διανύσει μόλις 8.500 χλμ.

Αρχικά το αυτοκίνητο πουλήθηκε στο Wyoming, με τον ιδιοκτήτη του – έναν διανομέα χαλιών- να το οδήγησε για ένα καλοκαίρι προτού το βάλει σε ένα ειδικό ξύλινο κιβώτιο που δημιούργησε για το FJ, σε έναν τοίχο στην αποθήκη του. Ήλπιζε να το βλέπει κάθε μέρα από το γραφείο του και να του υπενθυμίζει να εκπληρώσει το όνειρό του, που δεν ήταν άλλο από το να οδηγήσει με αυτό όλη την Αμερική για να επισκεφτεί όλα τα Εθνικά Πάρκα.

Δυστυχώς, όμως, πέθανε το 2000 προτού συμβεί αυτό, και τα παιδιά του θυμήθηκαν ότι υπήρχε κάποιο “παλαιού Jeep” στην αποθήκη, αλλά όταν το είδαν συνειδητοποίησαν ότι ήταν απλώς ένα παλιό Toyota.

Επικοινώνησαν με τον ιδρυτής της TLC4x4 και της ICON, Jonathan Ward, ο οποίος το αγόρασε άμεσα. Μετά από την απαραίτητη συντήρηση, το αυτοκίνητο πουλήθηκε σε έναν φίλο συλλέκτη του Ward. Μετά την εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού, και περίπου τα 3.200 χλμ. που προστέθηκαν τα τελευταία 18 χρόνια, αυτό το FJ40 έχει βγει σε δημοπρασία από το Bring A Trailer.

 

Η τιμή που έχει πιάσει τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις είναι 100.000 δολάρια, με την δημοπρασία να κλείνει σε περίπου 6 ώρες.

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...