H hot έκδοση του νέου Toyota Auris είναι θέμα “πότε” και όχι “αν”

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Toyota απέδειξε ότι στο μέλλον θα δούμε αρκετές sport εκδόσεις των μοντέλων της. Όπως θυμάσαι, ανακοίνωσε μια νέα σειρά σπορ εκδόσεων που θα πωλούνται με το όνομα GR, προερχόμενο από τα αρχικά των λέξεων Gazoo Racing. Συνολικά θα υπάρχουν τρία διαφορετικά “επίπεδα” εκδόσεων με το GR Sport να βρίσκεται στη βάση, να ακολουθεί το GR, ενώ στη κορυφή θα συναντάμε τα GRMN μοντέλα.

Όλα τα μοντέλα της Toyota αποκτούν GR εκδόσεις, από το Yaris μέχρι το Harrier, το Prius και το Noah, τα οποία θα διαθέτουν αναβαθμισμένα φρένα, νέα ανάρτηση, νέα εξάτμιση, μπλοκέ διαφορικό και αεροδυναμικές βελτιώσεις. Τα GR Sport μοντέλα αποκτούν κυρίως αισθητικές αναβαθμίσεις, ενώ μερικά φέρουν και νέα ανάρτηση, και αρχικά θα προσφέρονται μονάχα στην Ιαπωνία, ενώ αργότερα θα προστεθούν και άλλες αγορές.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο αντιπρόεδρος πωλήσεων και marketing της Toyota Αυστραλίας, Sean Hanley, δήλωσε με πάσα βεβαιότητα ότι μια hot έκδοση του νέου Auris/Corolla θα είχε επιτυχία στην χώρα του. Και συνέχισε ότι το θέμα είναι το πότε, και όχι αν μια τέτοια έκδοση κυκλοφορήσει στην Αυστραλία, λέγοντας:

Είμαστε στα βρεφικά στάδια της έναρξης της μάρκας Gazoo Racing στην Αυστραλία, και θα ξεκινήσουμε να το κάνουμε αυτό μέσα από τη συνεργασία μας με τον Harry Bates και το ARC [Australian Rally Championship]. Θα συνεχίσουμε το λανσάρισμα μέσω της μάρκας με το WRC αργότερα φέτος.

Αρχικά η Toyota αναμένεται να βγάλει στην αγορά την Corolla GR έκδοση, αντίστοιχη του Focus ST και Golf GTI. Ωστόσο για Ευρώπη δεν είναι τίποτα σίγουρο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...

Η PEVE μετονομάζεται σε Toyota Battery

Όπως ανακοινώθηκε από την Toyota στις 5 Μαρτίου 2024, η Primearth EV Energy (PEVE) έγινε εξ ολοκλήρου θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας, μετά την εξαγορά...
Autoblog.gr