Στην ως τώρα “οκταλογία” του Fast & Furious έχουμε δει καταιγιστική δράση, κυνηγητά με κάθε πιθανό και απίθανο όχημα, εφέ που εκτός από άκρως εντυπωσιακά μπορείς να τα πεις και λίγο υπερβολικά, ήχους, εκρήξεις και απίστευτα ακροβατικά που εναντιώνονται στους νόμους του Νεύτωνα. Και φυσικά αυτοκίνητα. Πολλά, γρήγορα, φτιαγμένα, ωραία – και φυσικά καγκουρεμένα – αυτοκίνητα.

Από τον Ιανουάριο, η Universal Pictures έχει ξεκινήσει τα Fast & Furious Live, δίνοντας τη δυνατότητα στους θεατές να δουν σκηνές από την ταινία να εκτυλίσσονται live μπροστά στα μάτια τους, σε events που διοργανώνονται σε διαφορετικά μέρη κάθε φορά, με το πρώτο να ήταν στο Λονδίνο.

Για το λόγο αυτό, η Mitsubishi Αγγλίας δημιούργησε αυτό το one-off L200, το οποίο θα εμφανιστεί στα επόμενα Fast & Furious Live. Όπως βλέπεις, το συγκεκριμένο L200 έχει όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να συμμετάσχει σε ένα event που έχει το όνομα Fast And Furious, καθώς διαθέτει εξωτερικό roll cage, το οποίο “αγκαλίαζει” όλο το αμάξωμα.

Ακόμα, υπάρχουν νέες αναρτήσεις που αυξάνουν κατά πολύ την απόσταση από το έδαφος, με τις πίσω ζάντες να έχουν διαστάσεις 15×15 ίντσες, ενώ οι απολήξεις της εξατμίσης, φυσικά, βγαίνουν στο πλάι του αμαξώματος.

Μηχανικά η Mitsubishi δεν αναφέρει την ιπποδύναμη του αναβαθμμισμένου 2,4-λίτρων turbodiesel κινητήρα, παρά μόνο αναφέρει ότι φοράει ένα νέο turbo της Garrett, μια νέα πολλαπλή εξαγωγής,  και 3D printed εισαγωγή αέρα. Φυσικά αυτά συνδυάζονται με επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, με την ιπποδύναμη είναι αισθητά μεγαλύτερη από τα 181 άλογα και 430 Nm ροπής του εργοστασιακού μοντέλου.