Ο Stefano Domenicali, CEO της Lamborghini δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του πως οι αντικαταστάτες των Aventador και Huracan θα κάνουν χρήση plug-in υβριδικής τεχνολογίας

Η νέα Aventador θα παρουσιαστεί το 2020, ενώ το 2022 θα δούμε το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει την Huracan. Ο Maurizio Reggiani από τη μεριά του δήλωσε πως για όσο διάστημα αυτός βρίσκεται στην θέση του τεχνικού διευθυντή της Lamborghini, όλα τα supersport μοντέλα της δεν θα έχουν turbo κινητήρες, λέγοντας:

Είναι θέμα συναισθημάτων. Εάν δεν έχετε συγκίνηση, τότε δεν έχετε τίποτα. Τα μεγάλα ερωτήματα στα υβριδικά μοντέλα είναι το pakaging και το βάρος. Ναι, θα έχουμε μια σιωπηλή Lamborghini, αλλά η σιωπή θα διαρκέσει μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Μετά θα έρθει ο ήχος.

Η Lamborghini θα προσφέρει αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο μετά το 2026, μιας και τότε είπε ο Domenicali πως η τεχνολογία, όπως οι solid state μπαταρίες που εργάζεται πάνω στην εξέλιξή τους η ιταλική εταιρία, θα είναι κατάλληλη για να υπάρξει μια ηλεκτρική Lamborghini. Τέλος ο Domenicali δήλωσε ανοικτός και στην ιδέα ώστε σε 15-20 χρόνια να υπάρχει ένα μοντέλο της Lamborghini που θα κάνει χρήση υδρογόνου.