Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους της Liberty Media για τους κανονισμούς του 2021 είναι η προσέλευση νέων κατασκευαστών στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα. Η Aston Martin δηλώνει πολύ ικανοποιημένη από την κατεύθυνση των κανονισμών για τα νέα power units, έτσι είναι πιθανό η βρετανική εταιρεία να γίνει ένας νέος κατασκευαστής, έχοντας μια στενή συνεργασία με τη Red Bull.

Σύμφωνα με τον πρώην οδηγό της Formula 1 και το πρώην αφεντικό της Toro Rosso, Gerard Berger, οι διοικούντες της Porsche εξετάζουν την επιλογή να μπουν και αυτοί στη Formula 1. Οι κανονισμοί για τα power units του 2021 θα πρέπει να οριστικοποιηθούν εντός του Μαΐου, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι για την τελική απόφαση.

Η Porsche εξετάζει τη Formula 1 για το 2021. Περιμένουν για τους νέους κανονισμούς γύρω από τους κινητήρες, οι οποίοι θα πρέπει να οριστικοποιηθούν τον Μάιο, και μετά θα πάρουν μια απόφαση.

Η γερμανική φίρμα έχει ένα επιτυχημένο παρελθόν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πίσω στη δεκαετία του 1980, προμηθεύοντας με κινητήρες τη McLaren υπό το λογότυπο της TAG. Το όνομα της Porsche είναι σίγουρα πολύ μεγάλο στον κόσμο της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τους Γερμανούς να επικεντρώνονται κυρίως στους αγώνες αντοχής, ενώ εμπλέκεται και στη Formula E.