Παρόλο που βρισκόμαστε στα τέλη Απριλίου και παρόλο που το θέμα μοιάζει να είναι τυπικό, ο Lewis Hamilton δεν έχει υπογράψει ακόμα ένα νέο συμβόλαιο με τη Mercedes. Η τωρινή σύμβαση ολοκληρώνεται στα τέλη της χρονιάς, και μάλλον ο Βρετανός θα βρίσκεται στο Brackley μέχρι τουλάχιστον τα τέλη του 2020, ενώ κάποιοι πιστεύουν πως η διάρκεια του νέου συμβολαίου θα είναι 3 χρόνια.

Ο ίδιος δηλώνει την επιθυμία του να συνεχίσει με τους Γερμανούς, προκειμένου να πετύχει νέα ρεκόρ και να κάνει τη Mercedes την πιο επιτυχημένη ομάδα της εποχής, λέγοντας και πάλι ότι θέλει να χαρίσει δύσκολες στιγμές στη Ferrari, από την οποία μετρά βέβαια τρεις ήττες μέχρι στιγμής στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε στο μέλλον. Να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, να αριστεύουμε και πάντα να σημειώνουμε πρόοδο. Προφανώς κι ελπίζω να χτίσουμε τη σχέση μας. Πραγματικά, θέλω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο. Θέλω να είμαι κομμάτι αυτού του ταξιδιού, όπου η Mercedes είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία της Formula 1.

Θέλω να πάω όσο πιο μακριά μπορώ, με τη διάρκεια ζωής που έχω ως οδηγός, όπου θα έπαιρνε πολύ καιρό για κάποιον να το φτάσει. Αυτό θα αναστάτωνε πολύ τα κόκκινα μονοθέσια και την κόκκινη ομάδα, οπότε αυτός είναι ο στόχος μου.

Ο Toto Wolff λέει ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος που συνεργάζεται με τον 33χρονο και που είναι κομμάτι της ομάδας, ελπίζοντας πως οι επιτυχίες θα συνεχιστούν για τα «Ασημί Βέλη».

Έχουμε ξεκινήσει να κινούμε τους τροχούς τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που δουλεύω με τον Lewis και η ομάδα είναι το μέρος που θα ήθελα να είμαι. Απολαμβάνω το να βρίσκομαι στο εργοστάσιο, να περπατάω σε αυτό. Ακόμα και στους αγώνες, όπου υπάρχει πολλή πίεση, είναι ένα ωραίο μέρος.

Νομίζω ότι μπορούμε να χτίσουμε κάτι που, αν κοιτάξουμε πίσω σε 20 ή 30 χρόνια, να μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν κομμάτι μιας εποχής των «Ασημί Βελών» και μιας εποχής που η Mercedes θα είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα. Το να δουλεύεις για μια τέτοια φίρμα, δεν είναι μια ευκαιρία που παίρνεις πολύ συχνά. Μόλις έχουμε αρχίσει.