Γνωρίζουμε εδώ και κάτι μήνες ότι η BMW ετοιμάζει το Competition πακέτο για την ;M5 και σήμερα διέρρευσαν κάποιες τεχνικές πληροφορίες του και φωτογραφίες του μοντέλου, με τα αποκαλυπτήρια να γίνονται στις 8 Μαΐου.

Η BMW M5 με Competition πακέτο φορά τον 4,4-λίτρων V8 κινητήρα ο οποίος πλέον αποδίδει 625 άλογα, με την ροπή να φτάνει τα 800 Nm, κάτι που σημαίνει ότι η απόδοση έχει αυξηθεί 25 άλογα και η ροπή 50 Nm. Πλέον για το 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται μόλις 3,3 δευτ., με την τελική λογικά να μην αλλάζει, καθώς ήδη αγγίζει τα 305 χλμ/ώρα, όταν το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με το πακέτο M Driver.

Αισθητικά, το μοντέλο ξεχωρίζει από τις μαύρες γρίλιες, τα μαύρα λογότυπα και το κάτω τμήμα του πίσω προφυλακτήρα, γύρω από τον διαχύτη. Ακόμα, η ανάρτηση έχει επαναρυθμιστεί, με την απόσταση από το έδαφος να είναι μειωμένη κατά 10 mm. Η εταιρία έχει τοποθετήσει νέα εξάτμιση, ενώ στον πρόσθετο εξοπλισμό θα συναντάμε κεραμικά φρένα. Επίσης θα συναντάμε carbon κάλυμμα κινητήρα, μαύρη γρίλια και εσωτερικό υπάρχει ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins.

Τέλος, θα είναι διαθέσιμο σε 8 χρώματα, καφέ (Almandine Brown), άσπρο (Alpine White), μαύρο (Black Sapphire Metallic), ασημί (Rhodonite Silver), ανθρακί (Bluestone), μπλε (Marina Bay Blue), γκρι (Singapore Grey), και γαλάζιο (Snapper Rocks Blue).