Δες το εσωτερικό της νέας BMW 8-Series

Σχετικά άρθρα

Στο περιθώριο του φετινού 24ωρου αγώνα του Le Mans η BMW θα παρουσιάσει επίσημα τη νέα Σειρά 8, αλλά ήδη έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες που αποκαλύπτουν χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ τον σχεδιασμό της. Η νέα Σειρά 8 έχει εσωτερική κωδική ονομασία G14/15 και θα διαθέτει ευέλικτο σπορ σασί ενώ θα εφοδιάζεται με όλα τα τεχνολογικά καλούδια και όλη την πολυτέλεια της Σειράς 7.

Στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων, κεντρική οθόνη 10,2″ και μεταλλικά διακοσμητικά.

Θα προσφέρεται με εξακύλινδρους και οκτακύλινδρους κινητήρες με την έκδοση M8 να εξοπλίζεται με τον V8 bi-turbo 4,0-λίτρων κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει περισσότερα από 600 άλογα και θα στέλνει τη κίνηση είτε στους πίσω, είτε σε όλους τους τροχούς μέσω του προαιρετικού συστήματος τετρακίνησης xDrive, με τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.

Η M850i xDrive θα φορά τον V8 bi-turbo 4,4-λίτρων κινητήρα απόδοσης 530 ίππων με 750 Nm ροπής από τις 1.800 σ.α.λ. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Υπάρχει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό, ηλεκτρικά ελεγχόμενη ανάρτηση, ενεργό roll stabilization, ενεργό σύστημα διεύθυνσης που ονομάζεται Integral Active Steering, με το αυτοκίνητο να έχει αρκετά προγράμματα λειτουργίας όπου ανάμεσά τους θα συναντάμε τα normal, Sport και Sport+.

Η παραγωγή της θα γίνεται στο εργοστάσιο της BMW στην πόλη Dingolfing της Γερμανίας, με τη νέα γενιά της 8αρας να είναι διαθέσιμη σε coupe, Gran Coupe αλλά και σε ανοικτή έκδοση, με τις δύο τελευταίες να αναμένονται στην αγορά το 2019.

ΠηγήWilcoblok

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...