Η BMW ανακοίνωσε με τον πιο επίσημο τρόπο, πως η M8 θα παρουσιαστεί μέσα στο 2018. Αυτό δήλωσε το αφεντικό της γερμανικής εταιρίας, Harald Kruger, ο οποίος είπε πως η παραγωγή τόσο της 8-Series, όσο και της M8 θα ξεκινήσει εντός του 2018 στο εργοστάσιο της BMW στο Dingolfing της Γερμανίας.

Η νέα γενιά της 8αρας που παρουσιάστηκε σε μορφή πρωτότυπου πριν από μερικούς μήνες θα πωλείται σε κλειστή, σε Gran Coupe αλλά και σε ανοικτή έκδοση, με τις δύο τελευταίες να αναμένονται στην αγορά το 2019.

Η νέα Σειρά 8 έχει εσωτερική κωδική ονομασία G14/15, θα διαθέτει ευέλικτο σπορ σασί ενώ θα εφοδιάζεται με όλα τα τεχνολογικά καλούδια και όλη την πολυτέλεια της Σειράς 7. Θα προσφέρεται με εξακύλινδρους και οκτακύλινδρους κινητήρες με την έκδοση M8 να εξοπλίζεται με τον V8 bi-turbo 4,0-λίτρων κινητήρα της νέας Μ5, ο οποίος θα αποδίδει περισσότερα από 600 άλογα και θα στέλνει τη κίνηση είτε στους πίσω, είτε σε όλους τους τροχούς μέσω του προαιρετικού συστήματος τετρακίνησης xDrive, με τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας 8αρας αναμένεται στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2018.