Προφανώς και βαριέσαι να είσαι σε αναμονή όταν παίρνεις τηλέφωνο για κάποια ερώτηση ή να στελνεις email και να μην ξέρεις πότε θα πάρεις απάντηση. Γι’αυτό το λόγο η Ford λανσάρει το νέο εργαλείο αναζήτησης, που σου επιτρέπει να κάνεις ερωτήσεις για το αυτοκίνητο σου, για θέματα που σε ενδιαφέρουν ή γενικότερα για τις υπηρεσίες της Ford.

Το Ask Ford (Ρωτήστε τη Ford) δεν πρόκειται απλά για μία υπηρεσία αυτόματης εξυπηρέτησης, αφού παρέχει πληροφορίες και απαντήσεις μέσα από διάφορες βάσεις δεδομένων και αρχείων, εγχειρίδια οδηγιών χρήσης και video οδηγιών (How-to videos). Το σύστημα είναι ικανό να σε καθοδηγεί σε ιστοσελίδες ή πληροφορίες εμπόρων για να βρείτε την κατάλληλη απάντηση.

Στόχος της νέας αυτής πλατφόρμας είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών και της σχέσης τους με την Ford και για τον λόγο αυτό, όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας www.ford.gr και πιο συγκεκριμένα μέσα από το εικονίδιο “Ask Ford”, το οποίο εμφανίζεται στα δεξιά της σελίδας αυτής. Τέλος, η υπηρεσία διαθέτει τη δυνατότητα αξιολόγησής, ώστε να βελτιώνεται σε συνεχή βάση.