Το Honda Integra παραγόταν για μια εικοσαετία, από το 1986 ως το 2006. Στις δύο αυτές δεκαετίες κυκλοφόρησαν τέσσερις γενιές, με την τρίτη και την τέταρτη να θεωρούνται οι καλύτερες και μάλιστα κάποιοι να θεωρούν το Integra Type R το καλύτερο προσθιοκίνητο αυτοκίνητο.

Στην προκειμένη βλέπεις ένα DC-2, δηλαδή τρίτης γενιάς Type-R με τον Β18C κάτω από το καπό. Ο κινητήρας απέδιδε 200 ίππους από μόλις 1.800 κ.εκ. κατά την ιαπωνική παράδοση που θέλει τα μοτέρ να είναι άκρως αποδοτικά, χωρίς βέβαια να χάνουν σε αξιοπιστία.

Το αυτοκίνητο είναι original, χωρίς μετατροπές, και παρότι αγοράστηκε για πρώτη φορά το 1997, το οδόμετρο γράφει μόλις 23.000 χιλιόμετρα. Αυτά τα δύο στοιχεία, δηλαδή η αυθεντική του κατάσταση και τα λίγα χιλιόμετρα το κάνουν αρκετά σπάνιο και γι’αυτό τον λόγο ο ιδιοκτήτης ζητάει 44.900 δολάρια (€38.000) για να το αποχωριστεί.

Προσωπικά μου φαίνεται υψηλή η τιμή του, παρόλο που είναι περιορισμένης παραγωγής (35ο από τα 320), αλλά στις ΗΠΑ και η τιμή αλλά και η εξωτικότητα που αποπνέει, καθώς και το θέλγητρο της επενδυτικής ευκαιρίας, ίσως καταφέρουν να πείσουν κάποιον να δώσει αυτά τα χρήματα. Εμείς απλά θα θαυμάσουμε το σπάνιο θέαμα ενός Type R χωρίς μετατροπές.

 • SAMURAI-66

  Αμαξαρα με μοτερ θαυμα που δεν ειναι παραταιρο και στην σημερινη εποχη σαν μορφη.
  Απο την αλλη για μοντελο 20ετιας το ποσο το βρισκω υπερβολικο εστω και αν εχει το λογοτυπο type r που σε τραβει….αν και σε σχεση με τα 120.500 που ζητουσε ο σαχλαμαρας για το bmw Μ3 του 88 το βλεπω λουκουμι….και σε αυτο το σημειο ειναι ενα θεμα.
  Οτι ειναι ποθος ομως ειναι γεγονος!

 • dimitris90

  Ούτε τα μισά. Με σήματα acura, χωρίς τα recaro και με τιμόνι από τα απλά μοντέλα. Μόνο σαν honda.

 • και σημερα ειδα ενα πορτοκαλι αλλα με τα αλλα φαναρια μπροστα !!!! παντως εκει στα 15.000 αντε να τα εδινα…..αλλα τοσα πολλα με τιποτα !!! :-P

  • SkidRAW

   Και με 10 βρισκεις φαντασου!! :-)

 • Mad Hatter

  jdm είμαστε, όχι λαλάκες.

 • Bon Viveur

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Καλό!