Hyundai: Έχουμε να μάθουμε πολλά από τα έντομα

Σχετικά άρθρα

Ο αντιπρόεδρος της Hyundai, Chung Eui-sun σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως η αυτοκινητοβιομηχανία έχει να μάθει πολλά από τα έντομα, ειδικά όταν πρόκειται για τον σχεδιασμό των αυτοκινήτων, ιδιαίτερα των αυτόνομων.

Συνεργαζόμαστε με το κέντρο σχεδιασμού μελετώντας τα έντομα, όπως η αεροδυναμική και η δομή τους. Τα δέρματα, οι κεραίες και οι αρθρώσεις τους είναι σημεία τους που μελετούμε για να αντλήσουμε στοιχεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στα μελλοντικά μας μοντέλα.

Παραδείγματος χάρη, οι αράχνες έχουν 8 μάτια και τα αυτόνομα αυτοκίνητα εξοπλίζονται με περισσότερες από 10 κάμερες, ραντάρ και LiDAR. Υπάρχουν απεριόριστα πράγματα που μπορούμε να μάθουμε από τα έντομα.

Ο Chung Eui-sun συμπλήρωσε πως εργάζονται και στην τεχνολογία ολογραμμάτων:

Θα θέλαμε να είμαστε πρωτοπόροι στη τεχνολογία των ολογραμμάτων. Εργαζόμαστε σε ολογράμματα που μπορούν να προβληθούν μέσα στο αυτοκίνητο όπως στον πίνακα οργάνων και στα καθίσματα των επιβατών και θα ελέγχεται μέσω φωνητικών εντολών. Ενώ οδηγείτε, ένας γραμματέας μπορεί να κάθεται δίπλα σας ως ένα ολόγραμμα.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση 132 Hyundai Tucson στην Ελλάδα

Η Hyundai ανακαλεί 132 Tucson παραγωγής από Μάιο 2021 ως και Μάιο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα. Στα επηρεαζόμενα...

Ανανέωση για το Hyundai Ioniq 5 με μεγαλύτερη μπαταρία

Το Hyundai Ioniq 5 βρίσκεται στην αγορά τρία χρόνια και η κορεατική εταιρία παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του. Αυτή αποκτά νέα μάσκα, νέους...
Autoblog.gr