H Aston Martin DB11 AMR πιάνει τα 287 χλμ/ώρα στην Autobahn

Σχετικά άρθρα

Πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες η Aston Martin παρουσίασε την DB11 AMR, την κορυφαία έκδοση της DB11 και τώρα την βλέπουμε να πιάνει τα 287 χλμ/ώρα σε ένα κομμάτι των γερμανικών Autobahn που δεν υπάρχει όριο ταχύτητας.

Το αυτοκίνητο φορά τον V12 5,2-λίτρων που 630 άλογα, έχοντας 700 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 3,7 δευτερόλεπτα, 0,2 δευτ. γρηγορότερα από την απλή DB11, με την τελική ταχύτητα να αυξάνεται κατά 13 χλμ/ώρα και να φτάνει τα 335. Η εταιρεία τοποθετεί νέα εξάτμιση, ενώ βελτιώνει το σύστημα διεύθυνσης, με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο να έχει νέες ρυθμίσεις.

Η DB11 AMR διαθέτει μερικές μικρές αισθητικές αναβαθμίσεις που δίνουν στο εξωτερικό μια ελαφρώς πιο επιθετική εμφάνιση. Αντί του χρωμίου, η Aston χρησιμοποιεί ένα σκούρο μονόχρωμο φινίρισμα, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι σκουρόχρωμα. Υπάρχει επίσης γυαλιστερή μαύρη οροφή και carbon μέρη στο καπό και στο πλάι.

Διαθέσιμη και AMR Signature Edition – σε 100 μονάδες- βαμμένη στο Stirling Green χρώμα με Lime λωρίδες και carbon διακοσμητικά. Στο εσωτερικό συναντάμε Dark Knight μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με Lime λεπτομέρειες, carbon και σκούρα χρωμιομένα διακοσμητικά.

Η DB11 AMR θα ξεκινήσει τις παραδόσεις της μέσα στο καλοκαίρι με τιμή £174.995 στην Αγγλία, €218.595 στη Γερμανία και $241.000 στις ΗΠΑ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...